0

futbol türkiye’de neden öne çıkan bir spor?

Örneğin Abd’de amerikan futbolu ve beyzbol yaygınken, Türkiye’de neden futbol?

8 cevap
0

türkiye'de futbol severlerin çok olması oynanması çok basit bir spor olması öncelik olarak görülmesi gayet normal, futbol eğlence amaçlı kafa dağıtmak stres atmak için başvurulan spor'dur ilk olarak ve insanlar birlikte gülüp birlikte ağlıyor bununla.insanlar için futbol babadan miras olarak takımları desteklemek, büyük onur olarak görülmekte ve futbolun reklamı ulusal gazeteler de ulusal kanallarda daha çok yer almaktadır.

0

bence şu yüzden çünkü türkiye'de sporla ilgilenen cinsiyetler en çok erkek olduğu için erkeklerin en çok futbol sevdiği için bence ülkemizde bu yüzden futbol öne çıkıyor erkeklerin yüzde sekseni futbol alakalı yüzde yirmisi basketbol alakalı veya yüzde 15'i basketbol alakalı yüzde beşi de voleybol alakalı ben sale ilgileniyorlar kızlar sadece basketbol ve voleybol oynadıklarını söyleyebilirim bizim okulda hiç futbol oynayan kız bile yok o yüzden ülkemizde en çok öne çıkması gereken branş futbol dur.

0

erkek nüfus umuzun çok ve kalabalık olmasından dolayı ve ciddi yetenek ve paraların dönmesinden dolayı ülke ekonomisine can vermesinden dolayı futbol önde tutulur

0

en eski ve herkesime hitap etmesi futbolu ozel kiliyor.bir cok insan takimlara gonul verip bir fanatizm olusturuyor. yasam tarzi oluyor.

0

insanlari en çok oyalayan ve tembelliği alistiran bir spor olduğu için.

0

ekonomik sıkıntılar ve sitrese en iyi gelen şey futboldur stadyumda hayatı herşeyi unutursun

0

futbol hem izlenen hemde oynanması güzel bi spor dur

1

futbola eğilimin kitlesel olarak fazla olması. insanlar kendilerini iyi hissettiren şeyleri seçer. bişeyin populer olması insanların tercihlerinin benzerliğiyle meydana gelir