0

picasco. lenonardo vinci.michelongelo.bidek bildiklerim bu kadar

0

picasso ve davinci yi biliyorum bide salvador dali olmasi tahminimce kardeşim.

0

picasso ,leonardo da vinci,italya nin dunyaca unlu ressamlaridir

0

picasso
davinci
bildiklerim özelikle da vincinin tablolarında çok önemli sırlar ve üstün bir zeka olduğu söylenir

0

italyanlar resim konusunda çok başarılıdır tarihte de bunun örnekleri vardır en öne önemli ve ünlü ressam sanzio bir tane o leonardo davinci pablo picasso mikelenjelo vardı ya onlara davincinin monalize resmi yüzyıllardır gizemini şar şansını korumuştur paha biçilemez değerli olan bir resimdir italya’nın yanı sıra bizim ressamlar da daha kaplumbağa terbiyecisi resmi çok sevdiğim bir resimdir

0

donatello rafaello migalenjelo leonardo sprinter

0

italyan ressamları rönesans dönemi mahsülleridir daha sonra ise o denli büyük resim konusunda etkileşim olmamıştır ve klisenin skolostik düşünce inanaçları cografi keifler ile yıkılarak ve istanbulun fethi ile yıkılarak ve bizans aydınlarının italyaya kaçarak da pek çok etkişeşim sonrası gerçekleşmiştir. batı müziği kliseden çıktığı gibi heykeltraşlık ve resim de kliseden çıkmıştırç ve bunlar zaten kaynak kültürlerdi ama rönesans olunca artık şahsi ve dini olmayan sanat eserleri verilmeye ve ünlü zengiler tarafında n satın alınmaya başlandı. şimdi gelelim. leonardo davinci michalengelo ve domatello gibi pekçok dahi ve sanatçı italyadan ve özellikle flosansa bölgesinden çıkmıştır. floransa ve bologna dahi yetiştiren ve italyan kültür ve miili benliğine çok şey katan iki şehir olmasıyla biliniyot

0

leonardo da vinci en önemli italyan ressamlardandir

1

dünyaca ünlü efsanevi italyan ressam leonardo da vinci en çok bilinen ressamdır.yjne pablo picasso gibi bir deha vardır itslyan kökenli olarak.kübizmin kurucusudur.guernica,avignon'lu kadınlar,koltukta oturan türk giysili kadın adlı ünlü resimleri geliyor aklıma.rafaello,michalengelo yine ünlü italyan ressamlardîr.

0

leonardo da vinci,picasso,rafaello,titian

0

pablo picasso, leanordo da vinci, michelangelo, raffaello başlıca italyan ressamlardır.

0

en başta leonarda da vinci gelir mozart eseriyle dünyaya çok önemli bir eser vermiştir

0

en önemlileri filmlere konu olan picasso ve davincidir.

0

sadece leanardo davici yi biliyorum italyan ressam olarak

0

leonarda davin ve monolisa picasso raffaello

0

picasso ve davinci bence çok önemlileri. kubizm akımı ve empresyonist akımı incelemenizi tavsiye ederim.
kubizm bir zamanlar. benim hayat felsefemi değiştirmişti.

0

beni bildigim birtane ünlü biri var italyan ressam picasso resimlerinden bir anlama cıkarilması mümkün degildir. ama her bir renginde bir saheser lik var. herzaman kendine has resimler cizmiştir.

0

leonardo da vinci italyan ressamların 1.sırasındadır. adam en büyük dahilerden dir şahsi olarak çok yönlü yetenekleri vardır.. resim alanında matematik alanında hesaplama alanında da uzmanlıkları vardır. mona lisa ve son akşam yemeği tablolarının sahibidir. içerisinde binlerce şifre bulunan tablolar yapmıştır. da vinci'nin öyle bir hafızası vardır ki bir nesnenin yere düşerken ki hızını sesini rengini her şekilde duyup hissedebiliyor ve onu o an içerisinde çizebiliyor.. 2. sırada michelangelo vardır resim sanatında üstün yetenekleri olsa da daha çok heykeltraş olarak yaptığı eserlerle şöhret'i yakalamıştır. raffaello yine italya'da bilinen ünlü resmin üstatlarındandır, mimari alanında da çalışmaları vardır. renkleri çok büyük ustalıkla kullanmış ve sanat eserlerini bu şekilde daha da ön plana çıkarmıştır. caravaggio yine italyan ressamlardandır yaşadığı zamanlarda hakkı yenmiştir barok resmin babasıdır. titian vardır venedik sanatının önde gelen temsilcilerinden bir mitolojik olayları ve kahramanları resimlerinde ustaca yansıtır.

0

picasso var bildiğim oda çok iyidir bence..

1

ünlü italyan ressamlarından hatırladığım kadarıyla rafaello sanzio, leonardo da vinci, pablo picasso ve michalengello vardı diye biliyorum.