0

eskiden koton u cok beğenirdim şimdi iş kadınlarına ağırlık vermiş. aradığım kıyafet tarzını bulamıyorum. h&m beğeniyorum.. zevkli tasarımları var her yaşa k-hitap ettiğini düşünüyorum. kafama göre gidiyorum aslında bir bakıyorum en sevdiğim mağaza berbat ürünler getirmiş, bi bakıyorum beğenmediğim mağaza afettt olmus :)

0

addax, defacto,koton,collezione, olgun orkun en çok tercih ettiğim mağazalar bunlar. bedenime ve tarzıma en iyi uyan ürünleri bu mağazalarda kolaylıkla bulabiliyorum.

1

kıyafetlerimin %70'i ni hm ya da zara mağazasından alıyorum. yargıcı ve boyner'den de indirimde ise ve sevdiğim kıyafetler var ise alırım. ayakkabılarım ya nike ya da dockers'tır. nike yaz için spor ayakkabı tercihimdir. botlarım ise kesinlikle dockers'tan başka olmaz. kot pantolon ve onun üzerine ya ya da kış mevsimine göre tişört ve kazak ya da hırka giyerim. yıllar evvel zara'dan aldığım mantom ve tbox'dan aldığım kapşonlu kabanım ile de soğuk zamanları geçiririm. kaliteli olunca uzun yıllar da bunları giymeye devam edeceğimi biliyorum. zira kumaşı ve modeli itibariyle modası hiç geçmeyecek kullanışlı iki tasarım benim için.

0

parama göre mağaza tercih ediyorum marka takıntım yok lcw yada gidiyorum defactoyada yada burda addax var ona da gidiyorum

0

illede su magaza diyemıyorum cunku belirli bir magaza anlayısı yoktur bende.gezerim magazaları kafama ve cebime yatan bir magaza olursa girer alisverısımı yapar cıkarim.cok pahalı magazalara giremıyorum malesef durumumuz ortada.o yuzden biraz daha uygun magazalarda alisverıs yapıyorum ben.

0

mağaza tercihim yok bütçeme uygun ve biraz da kaliteli olmasına dikkat ediyorum en son bizim burda öykü mağazası vardı ordan alış veriş yaptım hem uygun hemde ürünler iyiydi

0

ben kıyafet giyiminde bekarken bile yalispordan alışveriş yapardım adidas,nike hastasıyım çünkü spor giyinmeyi çok severim ben onun için her zaman tercihim o orasiydi evlendikten sonra sadece ayakkabimi yalispordan almaya devam ettim kıyafetlermi lc waikiki, defacto, colins,mavi alırım ama devamlı alış veriş yapan biri değilim eskisi gibi artık esofman takımı falan giymedigim için yalidan almıyorum sadece pantolu mavi yada colins'den alırım kazaktir ,tişört bunları lc waikiki , defacto dan alırım artık herşey zamladi diye artık böyle giderse ordsnda giyinemiyecegiz :)

0

kıyafetlere para harcamıyorum. çünkü baban kıyafet satan bir marketin müdürü olunca mağaza için mal almaya gittiğinde siparişlerimizi yazarız. babam gelirken getirir.

1

kıyafet alırken genellikle bilindik mağazaları tercih ediyorum.
en çok alışveriş yaptığım mağazalar, koton,zara, mango ve polo.

1

genellikle kıyafet satın alırken kapalı çarşıdan veya pazarlardan almıyorum. avmlerden alıyorum. istanbul'da yaşadığım için 2 adım da bir avm var sanki. avm lerde de genellikle tudors koton karaca lc waikiki ve defacto i tercih ediyorum ve de en önemlisi şanlı fenerbahçemin dünyanın en büyük spor kulübü olan fenerbahçe'nin formasını da tabii ki fenerium'dan satın alıyorum.

1

lc waikiki'yi tercih ediyorum.
çok memmunum ve uygun fiyata her çeşit ürünü bulmak mümkün diyebilirim.

1

ben daha çok lc waikiki yi tercih ediyorum daha kaliteli ve fiyatlarının çok cep yakmayan tarzda olduğu için hem ucuz hem de fiyatına göre gayet güzel mağazaya gidip ürün aramakla da uğraşmıyorum veriyorum siparişi cepten internetten tak diye üç günde kargo şirketi eve kadar getiriyor o yüzden de rahatım bir ihtiyacım olduğu zaman lc waikiki yi tercih ediyorum bunun en net sebebi fahiş fiyatlara satmamaları fiyatların gerçekten uygun olması