0

aslinda butun arkadaslar bir araya gelip bir fikir birligi yapmamiz lazim. cunku hepimiz burada para kazanmak icin bulunuyoruz. bu sebepten dolayi sorulaeimizi daha cok uzun yazabilecegimiz sekilde soesak daha iyi olmaz mi. en azindan soru soran arkadaslarimizin da gonlu olur diyr dusunuyorum. cunku sadece soru soeup cevap yazmayan bir iki arkadasimiz var. en azindan cevaplari biraz daha uzatabilecrgimiz sorular sorulursa, hem bizim isteğimiz yerine gelir hem de soru soranlarin istegi yerine gelmiş olur. bu sayede her iki tarafta kazanc saglayabilir. benim dusunduklerim bu yonde. eger bilgi sorusu sorulacaksa bile bir cumlelik cevap yqzip birakilacak sorular degil de crvabini daha uzun yazabilecegimiz sekilde sorulsa cok guzel olur. aslinda tek istediğimiz bu yonde. yoksa hic crvqp yazmamissiniz yok soru sormussunuz bizi bu kadar baglamaz.

1

valla pek soru sormadığım için fikir alış verisine gerek yok ancak bazı arkadaşlar aynı soruları sorup duruyorlar umarım sorumani ilgilenir bu arkadaşlarla.

1

gunluk yasantimizdan birseyler sorabilirsiniz gundem haber tarzi da sorabilirsiniz.genelde yoruma dayali sorular daha cok tutuyor sirede bu yonde ilerlemek mantikli

0

ben zaten cok soru sormam ki @reyhansahan38 yqni bunu cogu kisi bilir. sitedeki cogu sorudan da sikayetci oldugum icin boyle bir baslik actim. yani senin bu anlatmak istedigini ben soru olarak soeuyorum ki sitedeki sorulardan sikayetci olanlar bir gikir birligine varsin diye ;) anladin mi csnim. ve ayrica benim soeularima baktigin yok demek ki bana boyle bir yorumda bulunabiliyorsun. gir bak bakalim sorularima. arastirarak mi soru cikartiyorum yoksa millet gibi birsey tutturup yok su ilin plakasi diye peapese sorular acmiyorum. ya da yemek tariflerinden bir soru silsilesi yaratmiyorum sitede.

2

evet bence güzel olur iyi bir fikir ama yani şöyle arka arkaya deyimler yemekler bir insan aynı bunu böyle devam ettirdi benim böyle sinirim zıplıyor yani artık cevap bile veresim gelmiyor bence herkes düşünsün güzel bir soru sorsun ya bu nedir ya bir de özellikle ben şu amerika bilmem nedir rustur bana böyle yurt dışı ile ilgili sorular da gelmesin ben yurt dışı değilim ben türkiye'deyim türk türk'üm yani.

0

bak ben sana bir tavsiye vereyimmi yerinde olsam daha çok soru değilde daha çok kaliteli soru sorarım çünkü soru nekadar kaliteli güzel olursa okadar güzel cevap olur anladınmı yani şimdi aklına geleni değilde düşünüp bayağı düşünüp yazmalısınki soru kaliteli olsun soru kaliteli olursa cevaplardada artış olur herkes aa bak bu soru kaliteli adam düşünüp sormuş bizede kaliteli cevap vermek düşer diyip cevap verecek herkes ve sende otomatik olarak daha çok kazanacaksın şimdi 1 kazanıyorsan kaliteli soru sorarak 3 kazanabilirsin bunu örnek misal verdim tabikide yani diyeceğim kaliteli soru sor anladınmı?