2

gerçek hayatta aşk diye bir şey var mıdır? yoksa sadece hayal ürününden mi ibarettir?

hiç sevdiği kişi tarafından sevilemeyen biri olarak soruyorum bunu...

9 cevap
0

aşk tabikide vardır ama yok ölürüm falan bunlar hikaye

0

aşk varďir eğer aşık olduysanız hic durmayın doyasıya yaşayın

0

aşk diyenbir şey vardır elbet ama bana göre o kadar da gözde büyütülecek bir şeybdeğildir. gelip geçicidir sonuçta. aşkın yesiri geçtikten sonra dönüp bunları ben mi hissettim, ben mi yaptım bu aptalca şeyleri, dersiniz...

ama şu gerçektir ki aşk bizi en çok geliştiren, kendi kişiliğimizi bulmamızı sağlayan, hayatı doğrunyorumlamayı öğreten, olgunlaştıran bir okul gibidir. mevlana şemsle olan dostluğundan nasıl allah aşkına geçtiyse insan da bambaşka bir aşamaya geçer hayatında aşk sayesinde. bu nedenle aşkta kavuşamamak da verimlidir aslında. aşk acısı fazlalıklarımızı törpüler, ruhumuzu uyandırır. gerçek bize ulaştırır yavaş yavaş. mecnunun leylayı tanımaması mertebesinin ne olduğunu uygulamalı olarak öğretir.

aşksız kalmayın dilerim ama aşkı doğru anlayanlardan olun ayrıca...

0

aşk diye bişey var evet ama doğru insanı bulmak uzun bir zaman alıyor

1

aşk diye birşey elbette var. hiç öyle aşık olmaya çok meraklı olmadım. etrafımda güzel aşklara bakip imrenirdim ancak doğru zaman ve doğru insan olduğu zaman bunun olabileceğini dusunurdüm. ne istediğimi çok iyi biliyordum. bu uğurda aslında reddettiğim çok iyi insanlar oldu. muhtemelen çok kırıldilar. ancak aşk iki kişilik bir seydir. karşınızdaki sizi seviyor diye siz onu sevemezsiniz. sempati duymak başkadır aşık olmak başkadır. hani derler ya dünya daha bir farklı gözüküyor. iste o duyguyu yakalamak lazım. yıllar sonra o duyguyu yakalamak kısmet oldu. 1 yıl geçmeden evlendik su an 4 senemiz bitmiş oldu. allah herkese nasip etsin diyeyim

0

ask diye bir sey vardir sadece bu soruyu sorduracak olmasinin sebebi ask in soyut birsey olmasi

1

aşk kendi kendimizi kandırma durumu bence. aşık olunca çok mutlu olduğumuzu sanıyoruz. hatta aşk acısı çekmek bile çoğumuzun hoşuna gidiyor. aşk diye bir şey yok. yani beşeri aşk geçici bir aşk türü.

0

aşk diye bişey vardır nerden geldiğini anlamazsınız bile. sürekli onu düşünür onunla hayaller kurarsınız.

0

sevgi ayrı bir şey aşk ayrı bir şey. ayrıca her birey aşkı farklı yaşayabilir ya da hiç yaşamayabilir. bu aşkın hayal ürünü olduğu anlamına gelmez.