0

emegının karsılıgını almaktırç cok calısmak basarı getırır.

0

başarı bir işi hakkıyla yapıp onu halletmektir. başarı için önce kararlı olmak, daha sonra plan yapmak, var olan durumları kabul edip daha iyisini yapmak, planı yaptıktan sonra gerekli zamanı ve gerekli çalışmayı yaparak başarıya ulaşılır. başarı tesadüf olamaz. ancak çalışmakla, sabırla, vazgeçmeden hedefi gerçekleştirene kadar o yolda ilerlemek gerekir.

0

başarı bir seyi iyi bir sonuçla sonlandırmaktır. başarının sırrı öncelikle saglıklı bir yaşamdır. düzenli spor ve besinler tüketip; sigara,alkol,kola,cips gibi zararlı seylerden uzak durmakla saglıklı bir yaşam elde edin. basarıya giden yolda ikinci önemli nokta okumaktır. okumak diyince aklınıza direk okul gelmesin! örnegin; gazete,kitap,raklam ve metin yazılarını okuyun. bu sizin daha çok bilgili olmanızı sağlayacak. başarıya giden yolun üçüncü adımında arastırmak var. bildiğiniz veya bilmediğiniz her konuyu arastırın! daha çok bilgi edinip bu bilgileri degerlendirin. basarıyı elde etmek için emek vermek gerekir. öyle oturdugunuz yerden başarı elde edilmez.

1

başarı yapılan bir işte istenilen amaca ulaşmaktır. başarılı olmak için fazlasıyla çaba harcamak ve çalışmak gereklidir. yapacağımız işe odaklanmamız ve dışarıdan gelen olumsuz eleştirilere kulağımızı tıkamamız işimizi kolaylaştıracaktır.

0

basari her alanda mevcuttur once hangi alanda basarili olmak istedigine karar vermeli sahis.
ders ise ders calismali konu tekrari yapmali.
ticaret ise cevresinden ornekler almali parasini idare edebilmeli nereye yatirim yapacagini bilmeli vs vs