0

her şey ateş pahası eski pazar günlerini özledik.

0

bazı ürün fiyatları ideal ama çoğunluğu kesinlikle fazla abartılı. pazarcilar da krizi öne sürüyor ama kendi yerli üretimimizdeki mallarda nasıl oluyor da bu kadar yüksek derecede etki etmekte anlayamıyorum.

0

asgari ücretle geçinen insanlar için şu andaki bütün fiyatlar çok yüksek özellikle pazarlarda son zamanlarda yükselen meyve sebze fiyatları insanları olumsuz yönde etkiliyor bu sene en çok da domates fiyatlarının yükselmesi insanları domates ve hasret bıraktı.

0

asgari ücretle çalışan birisinin alım yapamayacağı fiyatlar ama emin olun üretici olarak ben söylüyorum pazardaki fiyatların yarısına ben ürettiklerimi satabilsem ihya olurum bizden ucuza alıp el değiştirdikçe kar konarak o fiyatlar oluşuyor bizde tüketiciler gibi fiyatları gördükçe ağzımız açık kalıyor bu sene dolar kuruda bahane edilerek üretim yapmak için kullandığımız bir çok ürüne yüzde yüz iki yüz zam yapıldı geçen sene 75 tl ye aldığımız gübre bu sene 200 lira bir kaç seneye bizde bu işleri yapamayacak konuma geleceğiz.

0

bu sene pazar fiyatları çok pahalı altınla yarisiyo mübarek

0

ahh ah.. öyle bir fiyat ki... biraz önce pazardan geldim utanmasalar geçen sene bir liraya bir buçuk liraya aldığım pırasayı 10 liraya satacaklar... ilk çıktığında 7 liraydi neyse mevsimi de biraz hasat edilmesinden dolayı biraz düşmüş fiyatlar. 4 lira olmuş ama yine çok geliyor tabi o fiyat.

0

pazarlardaki fiyatlar markete avm den daha pahalı

0

dar gelirli birinin ödeyemeceği fiyatlar var.

0

pazarlarda bazen kendini avm sanabiliyor

0

bizim burda ki pazarlarda elinle secme gibi bi imkanin olmadgi icin biz pazari tercih etmiyoruz.biraz paraya kiyip istedigin yesilligi meyveyi kendimiz secerek aliyoruz marketten.

0

pazardaki birçok ürüne zam gelmiştir. bundan halk oldukça olumsuz etkilenmektedir. bir çok sebze ve meyveye gelen zamlar bizi oldukça sarsmıştır. poşetler dolmuyor. çok parayla az alışveriş yapılmaktadır. sonuç olarak insanlar gelen zamlardan memnun değildir.

0

ucuz değil ama pahalıda sayılmaz. çünkü yetiştirenin işide çok zor. sonra getirip onları satmak. yazı var kışı var çok zor bir iş. empati kurmak lazım. ben olsam kaça satardım diye. o zaman hiç de pahalı gelmiyor. tabi abartılı fiyat verenleri saymıyorum.

0

insanların en çok gittiği ve en ucuz bildiği yerdir pazarlar, pazarlar bile el yakıyor kesinlikle artık insanlar pazarları bile tercih etmiyor çok pahalı bu zamanda hele daha pahalı oluyor ve geçim sıkıntısı yaşayan bir çok insan pazara dahi uğramıyor diyebiliriz.

0

eskisi kadar ucuz değil. ama her şey gözünün önünde olduğu için birçok fiyatı karşılaştırıp almak açısından avantajlıdır.

0

4tl ye soğan olursa biz nasıl yemek yapacağız ki soğan bu onsuz yemek olmuyor gerisini siz düşünün.

0

pazardaki fiyatlar aynı pahalı yani gerçi geçen hafta ben çıkmadım pazara eşimi göndermiştim ama bende aynıydı ben de ondan bır hafta önce gittiğimde bn değişiklik göremedim

0

pazar fiyatları orta seviyede ne pahalı ne ucuz geliyor.bazen fiyatlar artıyor olsa da şimdiki fiyatlar biraz normale döndü

0

pazarcılarda şu anki ekonomiye göre belirliyorlar fiyatlarını ama biraz cep yakan cinsten fiyatlar.

0

bence oldukca pahalı. bi haberde gördüm dometes adamlara 2 liradan geliyor 5 liradan satıyor. bence cok fazla pahalı.