0

fenerbahçe ligde son sıralardaydı ama sonra bir çıkış yakaladı ve üstlere tırmandı ama bence hala iyi değiller ligde böyle oynarlarken euafada ne yaparlar siz düşünün bence direk elenirler hiçbirşey yapamazlar

0

çok fazla ilermesi mumkun görğnmüyor. avrupada cok saglam takımlar var cekeceği kuralar cok önemldiri. mac mac bakmak gerek böyle seylere. mesela zenit macı çok önemli bir mac içerde oynanucak macın en az 2 farklı skorla alması gerek. yoksa deplasmanda iklim sartı ile beraber zorlanırız.

0

fenerbahçe futbol takımı bu sene uefa avrupa liginde tur maçında zenit ile karşı karşıya gelecek. grup aşamasında zorlu mücadelelere çıkmıştı sarı lacivertli ekip. anderlecht,dinamo zagreb ve spartak trnava ile aynı grupta yer alan fenerbahçe bu grubu 2. sıra da tamamlamıştır. dönemin teknik direktörü philipp cocu yönetiminde son derece başarısız sonuçlar alan fenerbahçe için aslında uefa da bir üst tura çıkmak sürprizdi. cocu sonrası gelen koeman ile de istedikleri sonuçları bir türlü alamamıştı sarı lacivertli takım. fakat ersun yanal sonrası takımdan bariz bir kıpırdanma mevcut. devre arası takıma katılan isimlerinde vereceği performans ile birlikte fenerbahçenin zenit karşısında tur şansı %60 diyorum ben. fenerbahçe eğer ki zenit karşısında özellikle iç saha da oynayacağı karşılaşma da 2 farklı bir sonuç alırsa eğer o zaman işini çok kolaylayacak diye düşünüyorum. bu turu geçmesi halinde fenerbahçe en az yarı final görecektir diye düşünüyorum önemli olan bu turu geçip gerek rakiplerine gerekse taraftarına bir mesaj vermek zorunda. biz uefa avrupa liginde iyi yerlere geleceğiz mesajı. eğer ki kura şansı da biraz yanında olursa fenerbahçe'nin bu aslında hayal gibi durmuyor. zaten ligde bir hedefi yok, ziraat türkiye kupasına da veda etti fenerbahçe ümraniyespor'a mağlup olup. bu yüzden ellerinde bir tek uefa avrupa ligi kaldı. mosesin ve savunma kurgusunun bu maçta göstereceği performans da çok belirleyici olacaktır diye düşünüyorum. eğer ki bu konuda da sıkıntı yaşamazsa fenerbahçe turu geçen taraf olacaktır ve yavaş yavaş avrupa yürüyüşüne başlayacaktır. ersun yanala güvenimiz tam.

0

spartak trnava, anderlecht ve dinamo zagreb'in bulunduğu gruptan fenerbahçe ilk iki'de yer alarak çıkar.takımın giderek artan performansı var oldukça son 16 turunda da iyi bir kura çekerse eğer, çeyrek finale kadar yükselebilir fenerbahçe.avrupa macerası orta seyirde ilerliyor ama artık vitesi yükseltmeye ihtiyaç duyma zamanındadır fenerbahçe.umarım başarılı olur, başarı inançtan geçiyor ve bu takıma inancım yavaş yavaş artıyor.

0

fenerbahçe kulübü sene uefa kupası'nda gruptan çıkar ve daha sonra da çok çok şükür da geçer ondan sonra da bir şey yapamazsın yarı final falan görme gibi bir hayaliniz olmasın boşa ki olamaz da

0

hiçbir şey yapamaz bu yıl fenerbahçe hiç tat vermiyor.

0

fenerbahçe ligde kötü ama kupa da daha iyi oynuyor. vu yüzde ilk sekiz takım arasına girer diye düşünüyorum. ama o kadar.