0

sorunun sorulduğu tarihlerde de zaten fenerbahçe kötü bir konumdaydı. şuan küme düşme potasından uzaklaştı. dolayısıyla bu yıl şampiyon olamayacak.

0

fenerbahçe bu sene şampiyon olmak degil ligden düşmesse iyi fenerbahce hakettiği yere geldi.
o kadar şike yapmıştı futbola var sistemi geldiği günden belli fenerbahçe bir düşüşte neden böyle oldu . fenerbahçe eğer transfer dönemini iyiye kullanmassa ligden düşeceğine adım gibi eminim çünkü her takıma yenilmeye başladı . fenerbahçe külübünün tamamen bir yenilik bir rönesans yapması lazım böyle ileryemez . eskiden neydi şimdi nasıl bir takım oldu 4 büyük takımdan biri değilde anadolu takımı gibi birşey oldu . süperlig bilemem ama fenerbahçe 2.lige düşerse orada şampiyon olur anca. iyicene koptu ligden

0

bu skorlar ve oyun yapisina dayali olarak soylemeliyim ki imkansiz

0

bir fenerbahçeli olarak fenerbahçe bu sene şampiyon olamaz.1 sezonda 3 kere teknik adam değişti transferler oldu bi işe yaramadı. geçe seneki takım olsa belki bu seneki takım beş para etmez öncelikle slimani bi işe yaramıyo adamda boy var kafa toplarında bile yok nerdeyse jainson zaten cezalıydı ilk dönem bi katkı veremedi vs. bence benim görüsüm fenerbahçe sk aziz yıldırım tşıyomuş aziz yıldırim varken daha iyidik rakım iyidi sezonu en kötü 2. veya 3. bitiriyoduk şimdi ise 17. sıradayız.ersun hoca geldi bu sene değilde seneye belki şampiyon olabiliriz. bu sene ligin 2. yarısında en fazla 9.-10. sıraya kadar yükseliriz diye düsünüyorum.yani söylüyeceğim şuki fenerbahçe bu sene şampiyon olmaz..

0

spor toto süper lig'de devre arasına girdik, fenerbahçe hiç alışılmadık bir tablo ile karşı karşıya kaldı bu sezon ve devreyi küme potasında kapattı, sanırım bu büyük takımların başına yıllardır gelmeyen bir sorun ama takım olarak ersun yanal'ı teknik patron yapmaları gelecek adına umut verici bir hamle oldu ve ligin sonunda ilk onun içinde yer alacaktır.takım olma hüviyetini ersun yanal ile yeniden sağlayan fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan oyuncular da affedildi geç de olsa, bu artı bir değer olarak fenerbahçe hanesine yazılacak ve sezonun ikinci yarısında başarıya aç bir takımın küllerinden yeniden doğuşunu izleyeceğiz.gündem de olan transfer haberleri gerçekleşirse eğer önümüzdeki yıl bomba gibi sezona düşecek damgasını vuracak, serdar aziz ve tolgay arslan'ın fenerbahçe'de kendilerini yeniden bulacaklarını düşünüyorum.bu sezon lig şampiyonluğuna çok erkenden havlu atan fenerbahçe için elinde lig kupası kaldı, avrupa kupalarında mücadele edebilmesi için.bunu başarabilecek bir takım yeter ki kendine inansınlar, kulüp olarak taraftarlarına teselli armağanı sunmak istiyor fenerbahçe ve ersun yanal'ın sıkı çalışmaları kapsamında ikinci yarıya hazırlanıyor fenerbahçe.avrupa kupalarında zenit ile oynanacak maça kadar takımı toplamak kolay değil ama elinden geleni yapacağını ve zenit'i elerlerse eğer buna da şaşırılmayacağını iddia ediyorum, ersun yanal fenerbahçe'nin en büyük kozu ondan bu kadar iddialıyım.fenerbahçe'de ki en büyük sıkıntı forvet oyuncusu slimani'nin performansını gördüğü halde onda ısrarcı kalmaları ama yedek kulübesinde oturacak ikinci yarısında ligin, bir forvet oyuncusu şart bu takıma.

0

şimdi bir fenerbahçeli olarak konuşmak gerekirse fenerbahçe'nin bu sezon şampiyon olma olasılığı yüzde sıfır diyebiliriz yani şöyle bir konumdayız şu an 17 sırada olduğumuz için bir olmak çok zor ama bunların tüm sorumlusu ali koç ve yönetim ekibidir zamanında iyi transferleri yapmadılar dandik futbolcular falan aldılar şu anda futbolcularla hiçbir iş yapamıyoruz mesela benzia diye bir oyun kurucu aldık adam hiç oyun falan kurdu yok yani bir ara pas bile atılmıyor pasları falan hiç düzgün değil. ben bu adam hiç beğenmiyorum ondan sonra sağ kanatta andre ayew var bu adam da bir kanat olmasına rağmen hiç çalım atmıyor güzel orta açmıyor ondan sonra forvette slimani var bir forvetin 1/2 sezonda en az 10 tane gol atması gerekir ama bizim forvetim izin şu an ligde 1 tane golü var ve biz bundan şikayetçi olduğumuz defalarca söyledik yönetim ekibinin yönetim hala bizi kayda almadı ve şu anda bunun ahını vahını çekiyoruz. defansta roman neustadter diye bir adam var mesela bu adam hiç iyi değil adamın yanında martin skrtel oynuyor yine yanında oynayan adam roman yani hiç dengeli olmamış bu işlersağ tarafı toplasak sol taraf patlıyor sol tarafı toplasak sağ taraf patlaya forvet sol kanat patlıyor kanadı toplasak orta saha patlıyor yani çok garip bir takımız bilmiyorum ne yapacağız bu takımı ama şu an ara transfer sezonu var bir şeyler yapmak zorundayız bakalım inşallah güzel bir forvet transferi ve inşallah da bir tane 10 numara ortasaha alırız.

0

ilk dönem bitti.ersun yanalla toparlanmayı bilirse neden olmasın?ama çok fazla maç kazanması gerekiyor.yani 17 maçtan en az 14 maç kazanması gerekiyor.ancak o zaman bir şansı olur.yoksa boş oynar.oyunu küme mücadelesi için olur.başakşehir farkı baya açtı.bekleyip görecez.hayırlısı

0

bu sene çok kötü grafik sergileyen fenerbahce hemde yeni başkani ile yeni sezona baslarken herkez umutluydu ama suankı halleride hic iç acıcı deil.sebebi ise bence basa gelen hoca bilmedıgımız vede tabiki kadro dişi kalan oyuncular bunlar ıcın oyuncular hem huzuru kactı hemde yeni hoca ile uyum saglayamadi ve kopmalar oldu diye dusunuyorum bende.ligin 17. sirasinda olan takim tarihinde ilkez bu duruma dustu suanda 3 kulvarda mücadele vercek takimizin hem ligde hemde avrupada hemde ziraat türkiye kupasında oynucaklar buda zor bir durum.şimdik bence asil olan şampiyonluk hayal tabiki ersun yanal hocanın gelmesi ile ateslenen takim üst siralara tırmanarak avrupaya gitmeyı dusuncecek sekılde ama tabıkı bu olmasa zirrat turkiye kupasında biryerlere gelmek vede ordan gitmek olabilir.birde avrupa var ordada basari istiyor bakalim napcak ama şampiyon herkezde bilmeli olmaz..

0

fenerbahçe'nin şampiyon olması imkansız çünkü gelen vuruyor giden vuruyor gelen vuruyor giden vuruyor lig'in mazlum takımı olmuş fenerbahçe'nin en kötü kariyeri bu sene diye düşünüyorum eğer bir de küme düşerse o zaman olacakları düşünemiyorum şu soruyu söyle sorabilirdin fenerbahçe bu sene ligde kalacak mı ha ha ha ha

0

bir fenerbahçeli olarak fenerbahçe bugün yenildi ve artık sampiyonluğu unutsun bi takım şampiyon olmak istiyorsa seri galibiyet elde etmesi gerekir bu oyunla değil sampiyonluk ilk dörde girmesi bile zod görünüyor erwin koemana güvenim tamdı ama bugünkü maçta pek iyi oyun oynatmadı takıma o yüzden güvenim kalmadı oyuncular desen mücadele eden iki oyuncu var biri valbueana diğeri ise frey barış bugün sonradan girip bir asist yaptı barışı daha çok oynatmak lazım zaten kaybediyoruz bari gençlerle kaybedelim hiç değilse kimse üzülmez fenerbahçe bu sene ligi ilk 10 da bitirsin şükretsin bence oynadığı oyun ilk 10 u bile haketmiyor anderlect macindaki gibi oynasaydı eğer galip gelirdi ancak bugün fenerbahçe takımı trabzondan 5 gol yemediğine sükretmeli trabzonda malatyadan 5 yiyor gelip fenerbahçeye tek kale top oyniyor 2010-2011 den kalma aciları var sanırsam o yüzden intikam almaya çalışıyorlar aman dedigim gibi fenerbahçe böyle oynamaya devam ederse eğer çok kötü sonuçlar alır ama biraz reaksiyon gösterirse ilk ona girer diye düşünüyoruk.

0

bu durumda fenerbahçe'nin şampiyon olması imkansız görünüyor.

0

sanmıyorum olması için mucize gerekiyor

0

fenerbahçe bu sene maalesef şampiyon olamaz gidişat hiç iyi değil bir fenerbahçeli olarak umudum yok.

0

net bir bilgim yok ama sanırım 14. veya 15. sırada yani bu sene şampiyon olması biraz imkansız..