0

2 devre için soruyorsan merak etme fener bahçe düşmez fenerin bu kötü gidişatı fenere olduğu gibi çoğu şirketlerde para kaybı yaratıyor o yüzden 2 devrede fener rahat ligte ilk 10 içine girecektir beni dedi dersin.

0

bu sezon süper ligde fenerbahçe inanılmaz derecede kötü gidişatı durduramıyorlar, ligin ikinci yarısında ersun yanal takıma doping sağlayacaktır ve bu takım bataklıktan çıkıp bu sezonu kurtarma sezonu olarak görmekten başka bir seçeneği yok.önümüzde ki sezon yeni bir yapılanma ile fenerbahçe herşeyin üstesinden gelebilir, taraftarlar inansın yeter.

0

eğer 3-4 hafta daha puan kaybetmeye devam ederse küme düşme korkusu oyuncularda strese dönüşecektir ve sezon sonuna kadar düşme korkusuyla top oynayacaklardır.ancak ne yapar eder ligte kalır fenerbahçe:)

0

fenerbahçe bu kafayla devam ederse zaten küme düşer ben de fenerbahçeliyim fenerbahçe'nin yukarıdaki sıralarda çıkmasını istiyorum canı yürekten. inşallah bu durumu ersun yanal ile atl atacağımıza inanıyorum ki ersun yanal ile atlatamaz sakta vallahi bu takımı yukarı çıkaracak bir kapasiteli teknik direktör göremiyorum. zaten ali koç da iyi transferler yapmazsa bu işin pek yukarılara çıkabileceğimizi düşünmüyorum zaten avrupa'ya büyük ihtimalle gidemiyoruz bu sene 17. sıradayız. 17 sıradan ilk 5 e nasıl çıkılır avrupa'ya gidilir onu hiç düşünemiyorum ama şöyle bir şey var ziraat türkiye kupası'nda şampiyon olursak eğer oradan 1. olan takım avrupa'ya gidiyor. inşallah fenerbahçe'de ziraat kupası'nda bir olur da avrupa'ya gider şu an fenerbahçe'nin çok klas ve teknik bamgüm oynayan oyuncular transfer etmesi lazım bize acımayan transferler lazım mesela forvet transferi lazım slimani hiç gol atamıyor ben slimaninin forvetin hiç beğenmiyorum zaten böyle bir forvet olamaz.

0

valla suanda fenerin durumu pek iç acıcı değil ama 2. devre ersun yanal ile bir ivme yakalayacagını düsünüyorum bu sebeple ligi orta sıralarda bitirir bence

0

tabii ki böyle devam etmez ama acilen kendine çeki düzen vermesi gerek.

0

fenerbahçe ligde tabiki çok zor bir dönem geçiriyor vede tarihinde il kez bole birşey yaşıyor.bunun sebebi ilk olarak tabiki kadro dışı bırakılan kaliteli oyuncular diye düşünüyorum ben.peşinden tabiki hoca seçimi buda önemli bir faktör o yüzden takım hoca yuzenden kenetlenemedi ve kadro dışı kalan oyuncuların psikolojisi de bunlara yansıdı.tabiki yeni hoca gelene kadar affedilenlerde oldu takım toparlaması zaman aldi.buna rağmen fener bahçe 3 kulvarda tabiki rekabete devam ediyor ilk başta uefa ligi peşinden zirrat türkiye kupası vede lig en önemlisi de lig bence şampiyon olmaz ama avruapaya gitmek için calisak önünde bir seçenek daha var eğer ziraat türkiye kupasında başarılı olursa bir ihtimal ordan gider birde avrupada suan tek takım ve gidebildiği yere kadar zorlucaktir.ikinci yarı hem hoca hem affedilenler hemde yeni katilanlarla birlik de üst sıralara ulasmayi hedefleyen bir takım görüntüsü vercektir.ersun yanal bu konuda en büyük faktör ve başroldeki kişi olcaktir.

0

tabiki böyle devam etmez illaki bir yükseliş yaşayacaktır fenerbahçe bu sezonu ilk 7 de tamamlar

0

bu sezon fenerbahce boyle devsm edecegini dusunuyorum

0

sonra toparlanmasi gerekiyor ve toparlar bence

0

bu sezon f.bahçe için kayıptır. sıralamasının çokta önemi yok. seneye avrupada olabilmesinin tek yolu türkiye kupasını almaktan geçer.

0

çark bigün dönecektir, kapasite bu kadarkadar ama dondugunde gec olucak

0

bu sene süper ligde fenerbahçe kötü gidişata az çok dur dedi şu an koeman iyi oyun oynatiyor valbuenayı takıma kazandırdı şu an valbuena takımın lideri konumunda böyle oyun oynarsa fenerbahçe üst siralara rahat rahat gelecektir freyde güzel top oynamaya başladı ve gol atıyor hemen hemen her maç valbuena ve frey böyle oynarsa fenerbahçe kısa sürede toparlanacaktır.

0

bence takım toparlandi ozellikle erwin koeamanin gelisiyle baya toparladik adam valbueana gibi oyuncuyu bize kazandirdi o yüzden ben erwin koeaman güveniyorum guvenmemim sebebi ise 3 mac oynadi ve mağlup olmadi cocuyla galibiyet ve gollere hasret kalmistik ancak şu an için hem gol atiyoruz hemde galibiyet elde ediyoruz bence gidisat iyiye doğru gidiyor umarim böyle devam eder çünkü fenerbahce bu konumu haketmiyor daha yüksekleri hakediyor koskkca fenerbahce takımı bu siralara düsermiydi hic görmedim doğduğumdan beri bence fenerbahçe ligi 3 veya 4. bitiriceğini düsünuyorum ben sadece oyuncular biraz koray şener için oynamali cünkü babasi birazda oğlum için oynayin dedi umarim erwin koeamanla galibiyet serisine devam ederiz ve üst siralara tirmaniriz.

1

fenerbahçe çıkışa geçecektir,ligi ilk dört içinde bitirebilir.

0

philipp cocu'nun gidişi üzerine takım galatasaray derbisi, avrupa'da anderlecht maçların da istenilen seviyeye yavaş yavaş çıktılar ve bu tırmanış sürecektir.galatasaray derbisinde geriden gelerek maçı kurtarmaları büyük bir özgüven sağlamış oldu, büyük takım olmak bunu gerektirir çünkü buna benzer krizler önceden de olmuştu.fenerbahçe 3 temmuz sürecinde çok kötü yıpranmıştı, o süre zarfında omuz omuza mücadele vererek kaos, depremden sıyırıklarla çıkmıştı ve hiç bir zaman böyle daha da gitmez, bu seneyi kayıp senesi olarak göreceklerdir ve önümüzdeki yılların da planlamasını yapmalılar.hedef olarak türkiye kupasını müzesine götürmek olacaktır,bir de avrupa'da öncelik olarak gruptan çıkmayı hedeflemeliler.

0

bu sezon 8. sırada bitirir uyum problemi var takımda.

0

fenerbahçe büyük kulüp. tabi ki böyle gitmez. en kötü 4. bitirir. fenerliler rahat olsun.

0

bence hocadan ve teknik heyetten kaynaklı birazda ödemede sıkıntı var galiba

0

fenerbahçe kümeye cocu evine gider