0

melek gorunumlu seytanlik herkesde her zaman vardir birakin masum ayaklarini herkes neyse o olsun masum yanlarimda var seytan yanlarimda vardir karsimdaki kisi cikartiyo bunu disari ama genelde masumumdur ya oyleyimdir heralde bende emin degilim pek acikcasi ama genelde masumumdur :)

0

hayır kendimi masum olarak görmüyorum hiçbir zaman da öyle görmedim illaki kusurlu ve kabahatli olduğum zamanlar vardır ve ben o zamanlarda bile kusurlu olduğumu kabul ettim tamam ben hatalıyım demeyi bildim çünkü gerçekten eğer öyle bir şey söylüyorsam hatalıyım dır ama eğer bir hatam yoksa da onu savunurum.

0

kendimi her zaman masum olarak görüyorum desem yalan söylemiş olurum, zaten her zaman da masum olamayız çünkü hayatta bazı durumlar var ki suçu başkasında aramaya gerek bile kalmıyor ve insan yaptığı herşeyde başına gelen herşeyde bir parça kendinde suç bulmalı.masumluk ufak çocukların takma ismi gözümde, çocuk olarak kalsaydık keşke her zaman.bir olay karşısında muhasebe yapmak çok da önemli, kendimizin nasıl bir ruh haline sahip olduğu da ortaya çıkmış oluyor.

0

hayır kendimi her konuda tabiki de haklı görmüyorum. masum olarak da görmüyorum. eğer gerçekten haklıysam ve masum olduğumdan eminsem o zaman masum olarak görürüm kendimi. ama bir suçum varsa da kalkıp da masumum demem.

1

ben her zaman kendimi masum görmem. suçluysam suçluyum derim. yani mesela sinirli olduğum zamanlar benim sinirli olmamda hiçbir payı olmayan insanlara bile bağırabiliyorum. oysa onlar benimle derdimi paylaşmak istiyorlar ama ben buna izin vermiyorum. bu konuda masum değilim. ama yine de normal bir zamanda anlatıyorum onlara durumu. ben sinirli olduğum zaman benim yanıma çok yaklaşmayın yoksa sinirimi sizden çıkartırım diye :)

0

bence tüm insanlar kendini masum görürler kimse kimse ben suçluyum değmez kımse kalayım demez herkes yaptığı şeyin doğru bulur ve arkasında durur bence ne olursa olsun kişi kendi hatasını farkında buda olmalıdır suçu varsa biliyorsun olduğunu söylemeli çünkü üstüne örtmemeli kendi masum göstermemeli bence

0

bence hic bir insan masum degildir.kendimi masum gormuyorum hatalarim oldu. tekrarlamamaya ozen gosteriyorim