0

10 yıl sonra kendini büyük bir ihtimalle evlenmiş mi çoluk çocuğa karışmış olarak görüyorum. ayrıca bu süreç içerisinde severek yapabileceği iyi bir iş bulmaya ve o işte yükselmeyi umut ediyorum. allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın ve iyi olaylar yaşatsın. kötü şeyler yaşamadığın sürece gelecek olan her şeye razıyım. her şey allah'tan çünkü şimdi ne desek boş olur.

0

hayatta herşey değişebilir o yüzden kendimi nerede gördüğümü tam net bir şekilde söyleyemem. çünkü 10 yıl sonra her şey olabilir ölmüş de olabilirim pek net bir şey söyleyemem ama inşallah kendimi ileride atanmış ve çalışıyor olarak göreceğim .evli ve iki tane de çocuğumun olacağını düşünüyorum. mutlu bir hayatim olacak o zaman . ben 10 yil sonra 30 yaşında olacam şimdiden kendimi yaşlanmış hissediyorum.

0

yani kendimi 10 yıl sonra hiçbir yerde görmüyorum. olduğum yerde eminim ki; dururum. hani ben bu konu hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum. sonuçta bizler geleceği bilemez sadece allah bilir. hani sadece hayal kurabilirim onunla için 10 yıl sonra oğlumun sadece mutlu olmasını isterim benim için bu hayatta sadece önemli dediğim gibi günaha girmek istemiyorum şimdi geleceği allah bildiği için kendimi bir yerde görmüyorum ne olacağını bilemeyiz çünkü.

0

10 yıl sonra işimde yükselmiş olmak en büyük hayalim.