0

en çok birşey yaptiyssn yaptım dersin yapmadiysan yapmadım sonradan yapipdw ogrenince ona ve yalan konuşulmasına vede benim haberim olmadan benim adıma karar verenlerden hiç hoşlanmam ve buna çok kızarım neyse o olcaksin birde kendi adına verckdin başkası olmadan onun adına konusmucaksin bence birşey yapılması gerekiyorsa o an yoksam veya o yoksa ortak karar alınarak yapılması gereken şeyler vardır insanlar hayatta bazı seyelri kendine göre yapıp cizdigi için o kişi herzman başına buyruk yaşamıştır ve insanı o an şekilden sekle sokar gitme denilen yere gidersen yada yap dediğim şeyi yqpmaassan sonradan yaparsan buda ışhanı sinir siz derecesine sokar bence hersey insan içindir ama dikkatli de olmak lazim bu konuda diye dusunuyorum ben

0

bir şey anlatırken karşımdakinin başka bir şeylerle ilgilenip dinlememesi çok sinirlendirir ve üzer. bu bir kaç kere tekrarlanırsa o kişiyle arama mesafe bile koyabilirim. çünkü gerçekten hoş bir durum değil. dinlemeyecekse baştan söylesin ben de hiç anlatmayayım. bu kadar basit...

1

bir insan bana baka baka yalan söylerse öyle bir sinir olurum ki sinir köpüne dönerim. daha yalan söyledikten sonra beni takmazsa çok sinir olurum.

0

sinirli birisi değilimdir ama haksızlığa uğradığım zaman ve derdimi anlatamadığım veya dert anlattığım kişi beni dinlemediği zaman aşırı sinirlenirim sonucu kavgaya kadar varabilir.

2

biri bana yalan söylediğinde ve beni hiçbir şekilde kale almadığında çok sinirleniyorum. hatta sinirden deliye dönüyorum da diyebilirim. ve ayrıca kendini beğenmiş insanlarla kurulan diyaloglarda da aşırı sinirleniyorum.

0

bana saygı gösterilmediğinde,haksızlık yapıldığında çok sinirlenirim.

0

ben herşeye sinirlenen biriyim herşeye yani çok çabuk sinir olurum kolay kolayca sakinlesemem sinir hastası gibi birşey yani onun gibi düşün ama en cokda haksızlığa birinin ben arkamdan konuşmasına ve üstüne iftara atılmasına ,bana yalanciymism gibi yalancı damgası vurmak beni daha çok sinir eder birde birine birşey diyorsam birdaha dememi istiyorsa bekliyorsa işte ozmnda çok sinirlenirim ben.

0

benim adima baskasinin karar vermesine.
karsidakinin verdigi sozunu tutmamasina.

0

sinirlendiğim konu çok olmamakla birlikte kendi yaptığı bir hatayı benden sorulması sinir eder.insan yapmayacağı birşeyi karşısında da aynısını düşünmelidir.baya sinir bozucu oluyor.