0

elimize sarımsak ve soğan kokusunun sinmemesi için işe başlamadan önce ellerimizi iyice limonla ovmalıyız. doğrama ve kesim işi bittikten sonra işlemi tekrar edelim. sarımsak ve soğan kokusundan eser kalmaz...

1

limon ya da karbonat ile ellerinizi ovmanız geçirir. ya da çok iyi bir kaç kere ellerinizi sabun ile yıkayacaksınız.

0

elimize işleyen kokuları kokulu sabun ile bol su ile yıkıyarak geçirebiliriz. eğer işe yaramaz ile elimize parfüm sıkmayı deniyebiliriz.

0

kolanyayla elini biraz ovala sonra ise sabunla bolca yıka.ağız kokusunu bilmem ama :d

0

3n güzel limonla çıkıyor elini limonla sonra deterjanla yıka

1

elimize işleyen soğan ve sarımsak kokusunu gidermek için akan soğuk suyun altında bir metalle ellerimizi ovmak kaşık, ya da lavaboya sürtmek kokusu azaltacaktır.
bir miktar sofra tuzunu az soğuk su ile hamur kıvamına getirip elleri ovalamakta hem kokuyu önleyecek hem de ellerinize peeling etkisi yapacaktır.
bir domatesi rendeleyip ya da blenderdan geçirerek suyunu sıkın bu suda ellerinizi beş dakika kadar bekletmek konuyu alacaktır.
bir kaseye limon sıkıp bu limon suyunda üç dört dakika kadar elleri beklemekte soğan kokusunu alıp ellerinizin limon kokmasını sağlar.
fıstık ezmesi ile elleri ovalamakta ya da elleri koli bandına sarmak ta çıkardığımız da konuyu alan bir etkiye sahiptir.
elleri portakalla ovmak veya ellere diş macunu sürerek ovalamak yıkadığınızda kokuyu tamamen yok edici etkilere sahiptir.

0

koku kalici deilki sabunla guzel yika bi jac kere gecer

0

limon kabuğu ve maydonoz ele işleyen kötü kokuları çıkarmada gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.

0

elini sabunla iyice yika gecer kalici birsey degil koku derdini yedikten sonra dusunmelisin bence:)

0

elime işleyen sarımsak ,soğan kokusu kalıcı birşey değil elini yikayinca geçen birşey sabunla koku kalmaz.