0

kursa göre değişebilir ben kendi kursumdan çok memnun kaldım. kursa başlarken arabayla ilgili tek kelime bilmezdim vites neden değişir ondan bile haberim yoktu . ama o kadar güzel ilgili bir kurstu ki tek seferde geçtim yazılı sınavı da direksiyon sınavını da o yüzden laf etsem yalan olur aldıkları parayı sonuna kadar hak ettiler . tabi kişiye de bağlı aynı kursa kardeşim gitti ama ilk direksiyon sınavında kaldı heyecanla da alakalı oluyor . kişiye bağlı soğukkanlı olmak lazım.

0

ehliyet kurslarındaki pratik eğitim yeterli bulmuyorum. çünkü direksiyon sınavına girmeden 1 veya 2 hafta önce direksiyon eğitimi veriliyor, o da insanlara yeterli gelmiyor. aslında sürekli direksiyon eğitimi verilse, millet daha iyi öğrenir. zaten iyi direksiyon eğitimi verilmiş olsa dışarda araba süren insanlar bu kadar acemi gibi sürmez.

0

hayır yeterli bulmuyorum çünkü her şeyi para için yapıyor lar öğrensin öğrenmesin umurlarında bile değil kendi menfaatlerine bakıyor lar insaların can güvenliğini ihmal ediyor lar ciddi olarak eğitim düzeyleri az çok kaza oluyor insanların aileleri yok oluyor yakınlarının moreli bozuluyor ve birde adam sınava giriyor kayıt ediyor birdaha girip geri birdaha para veriyor yazık resmen soygunculuk

0

ben yeterli bulmuyorum çünkü sonuçta para için yapiyorlar o dersleri falan bazi hocalar çok ters sürücüyü cok etkiliyor.

0

hiçbir şekilde araba kullanmayı bilmiyordum gaz fren debriyaj ne olduğunu bile bilmiyodum ve şu an gayet iyi kullanıyorum sadece kursta öğrendiklerimle yani bence gayet yeterli

0

bu kurslardan kurslara degiskenlik gosterebilir

0

teorik bilgileri faydalı ve yeterli buluyorum. pratikte ise hiçbir şey veremediklerini düşünüyorum. hatta araç kullanmada çok aktif olmasam da iyi kullandığı halde kursa gitmediği için kuralları bilmeden yıllardır kullanan insanlara şahit oldum.

0

ehliyet alırken hiç kursa gitmedim o yüzden nasıl kurs eğitim veriliyor bilmiyorum