0

ben çektim 30 tl çektim bundan 3-4 gün önce şu an içinde 24.80 kuruşum oldu iki kat kazanç olayı sayesinde ama keşke iki kat kazanç her gün olsa benim işime çok yaradı umarım herkes sıkıntısız bir şekilde parasını çeker.

0

ben üç defa çekim talebinde bulundum. üçünde de hemen ertesi günü yatırdılar. bugünde limiti geçtim ama biraz daha beklemek istiyorum. malum yarın x2 kazanç olayı bitiyor öğlende. biraz daha arttırma peşindeyim.

0

ben de çekmedim ama çekme miktarına ulaştırmak için uğraşıyorum

0

arkadaş kaç gündür uğraşıyorum daha on beş lira bile olmadı.

0

benim daha yedi liram var çekmek nasip olur inşallah ulaşınca :)

-1

ben de yeniyim daha param birikmedi ama süper bir site gerçekten. ben zaten bilgi alışverişini, birşeyler öğrenmeyi ve öğretmeyi çok severim. birde karşılığında para kazanıyor olmak bonusu. yapanlar çok iyi bir iş başarmış tebrik ediyorum

-1

ben çekmedim daha o aşamaya gelemedim çünkü aranıza yeni katildim.inşaallah bende alırım bu siteyi çok sevdim herkes içten ve samimi cevap verdiğini düşünüyorum.

1

ben de 25 lirayı tamamlar tamamlamaz talepte bulundum perşembe akşam talepte bulundum cuma akşamı ise para hesabıma yatmisti.

0

ben bir kaç gün oldu. umarım çekecek aşamaya gelebilirim.

0

evet ben ödeme aldım 30 tl. 1 gün dolmadan yatırdılar.

0

evet ben 25 tl yaptım ilk üye olduğunda bir hafta görememiştim geri döndükten sonra o yirmi beş tl'yi yapıp ödeme istedim pazar günü pazartesi günü hesabıma yattı buraya güvenebilirsin . sorumani ekibi hem samimi hemde güvenilir.

0

evet benim ödemem oldu hem de bir gün arayla normalde sitede üç iş gününde diye yazıyor ama ben ödeme talebinde bulunduktan bir gün sonra para hesabıma geçtiği gerçekten güvenebilirsiniz herkes hakettiğini alıyor.

0

eveeet. çok mutluyum. ben de otuz lira çektim. teşekkürler @sorumani

0

henuz ben cekmedim biriktirmeye calismaya devam ceken arkadaslar varsa yazsinlar konunun takipcisiyim:))