0

yeni bu uygulamayı indirdim daha yani umarım para kazandırıyor dur çünkü bazen sadece uygulama var ama para yatmıyor inş bu uygulama güzel olur

0

ben daha yeniyim inşalah emeğim boşuna gitmez güvenip yapıyorum hadi hayırlısı bakalım

1

evet şu ana kadar bir kaç ödeme buradan aldım ben şu anda bir ödemem de içindedir yani bir haftadır yatırılmasını bekliyorum daha incelemede de eğer bunu da alsam yani herhalde dördüncü ödeme oluyor burada aldığım para.

0

evet ben buradan şimdiye kadar 66 tl ödeme aldım, birkaç gün sonra bi ödeme daha alacağım inşallah

0

daha 25 tl ye ulaşamadık ama daha uzun yazdıgımız zaman daha fazla para verdiğini söyliyenler var o yüzden bütün yazıları uzun tutmakta fayda var 2x bonusları öğrenirsek çok güzel olur. fakat dediğim gibi hala bize nasip olmadı :d

0

evet ben çektim. üç defa limite ulaşınca aldım hepsini. bugünde limite ulaştım ama biraz bekleyeceğim. malum x2 kazanç olayı yarın öğlen bitiyor. o zamana kadar biraz daha arttırma peşindeyim kazancımı. ve bu sefer çekmişken biraz kaydadeğer bir para çekmek istiyorum. valla bugun pazar olmasaydı burada daha fazla kazanç sağlayacaktım bugün ama nasip değilmiş diyorum. çok güzel sorular çıktı bugün. maşallah siteye nazar değmez hep böyle giderler inşallah bütün yazarlar.

0

ben de ödeme talebinde buluncam, artık sınıra denk geldim.

0

daha nasip olmadı cevap veriyiz veriyiz beş kuruş etmiyor mu cevabımız ya daha kaç kurustayiz

0

henuz cekmedim 25 tl ye ulastigimda cekim talebinde buluncam

3

ben aldım!
suandaki güncel bakiyem: 8.61 tl.
referans kazancım: 0.08 tl.
toplam kazancım: 334.45 tl.
toplam ödeme aldıgım tutar: 325.84 tl.

0

şimdi girdim daha çekmedim umarım güzel sitedir

0

ilk 25 tl mi bir haftada aldım şimdi yine 25 tl olmasını bekliyorum. ödemeler çok hızlı. burada alan çok sayıda kişi var yazacaklardır. güvenebilirsiniz.

0

bakak görek olarak verilebilecek güzel cevabım var