0

bu zamana kadar bu siteden baya kisi para cekti. yani sitede ilk uye oldugum zamanlardan hic tanidigim kisiler kalmadi mesela. yani bu siteye giren girmeyrn bir cok kisi para cekmistir burada. brnde mesela bu zamana kadsr 469 tl para cektim brn. tabi aon 2.5 aydir hic aktif olmadim brn sitr icerisinde. yani hemen hemen 5 aylik gibi bir surede bu kadsr para yapip cektim ben parw.

0

ben henüz para çekmedim bugün çekim talebinde bulunacağım acil alışveriş ihtiyacım var okul gezisine gideceğim ama kıyafetim yok. bugün bulunursam perşembe günü alabilirim sanırım paramı çünkü site üç gün içinde yatar diyor. en geç perşembe günü almam gerekiyor. çünkü gezi cuma günü sabah saat beşte olacak. o güne kadar valizi falan her şeyi hazırlamak gerekiyor.

0

evet defalarca para çektim ben bu siteden. öyle belli bir amaç için değil, her çekişimde başka yerlere kullandım parayı. ama bu zamana kadar çektiğim paraların %60-%70 gibi bir oranını kitaplara yatırmışımdır. orası bir gerçek. buradan çektiğim paraları genelde kitaplara harcıyorum.

1

evet bu siteden para aldım ben yani ben paramı kartta biriktiriyorum sadece para yatırıldığı zaman çocukları markete götürüp ufak tefek şeyler aldım ben diğeri de kartta kaldı. benim bir miktar borcum var o amaçla ben bu siteden para topluyorum. ve daha borcumun çeyreği bile toplamalmışım ben de borcumun tamamını biriktirmek için elimden geleni kadarıyla aktif oluyorum ve çaba sarf ediyorum gayret gösteriyorum inşallah en kısa zamanda istediğim miktarı ulaşacağına inanıyorum ama biraz ödemeleri sanki geç yapıyor sadece ilk ödemeyi dört beş gün içinde yatırıldı yeni için ödeme talep ettim daha bir hafta bitmesine rağmen hesabıma aktarılmadı işte o da aktarırsaydı 90 tl toplamış olurdum.

0

siteden daha hiç para çekmedim. çünkü daha yeniyim. birçok ihtiyacım var onun için çabalıyorum. parasızlık maddi durum dan dolayı seçtim.

0

hayir para çekmedim yeni basladim para cekmeyi cok istiyorum ögrenciyim normal para yetmiyor bu siteye güvendigim icin yapiyorum insallah en kisa zamanda para çeker ve sürekli siteyi kullanirım

0

evet ben daha önce bir kaç çektim ve bir kaç gün önce de çekmeyi talep ettim şu an da bekliyorum paranın yatması için. ihtiyaçlarımı karşılamak istedim açıkcası bazı temel ihtiyaçların vardı almak istediğim bunları karşıladım şimdide kitap almayı planlıyorum buradan almış olduğum kazanç ile.

1

şimdiye kadar 100 lira falan çektim.
sevdiklerime ufak tefek hediyeler aldım.
elhamdülillah cok bir para sıkıntımız yok ama birilerine bir şeyler alabilmek beni cok mutlu ediyor.
eğer toplayabilirsem biraz daha anneme hediyeler alacağım.

1

siteden geçen ayın 28 inde paramı aldım.50 lira yaptım . çalışmıyorum ve öğrenci olduğum için bazen arkadaşlarımla beraber geziyoruz bu yüzden elimde para olsun diye paramı çektim.elimde para bulunması için 0 parayla bir şey yapılmıyor birşeylere ihtiyaç duyuyoruz o yüzdende paramı aldım.güvenilir bir site üç gün içinde param hesabıma yattı.