0

suan hadi gel bilgi yarismasini ve o ses türkiye denk gelirse

0

kim 500 milyar ister yarışması gibi yarışmaları çok severim ve onları izlerim

1

televizyona genellikle hiç bakmam sayılır, o yüzden hiç bir yarışma programını izlemiyorum. ben sadece salı günleri fox tv'deki kadın dizimi izlerim o kadar.. aaaa aklıma geldi ama adını tam diyemeyeceğim. digitürk'te bir yarışma var.. 4 kişilik jüri hepsi tanınmış kişiler.. 3 tane de demir ustası.. bunlara iki aşamalı yarışıyorlar..önce stüdyoda yarışıyorlar belli zaman veriliyor özel kılıçlar demirden, ya da bıçaklar yapıyorlar.. sonra jüri üyeleri belli nesneler üzerinde bunları deniyor dayanıklılığını falan test ediyorlar.. birinciye de 10000 dolar para ödülü veriliyor..eşim seyrederken bazen gözüm takılır bakarım bende salondaki televizyondan.. yoksa eşim türk dizisi asla izlemediğinden ben çocuklarımın odasındaki televizyonda salı günleri seyrediyorum. haa aklıma geldi ama epey bir zaman önce survivor seyretmiştim yine içerideki televizyonda.. ezgi avcı yarışmacı olduğu sene.. onu da dünürüm daha yarışma başlamadan evvel haber vermişti ki ben o zamana kadar hiç izlemedim o programı da.. ezgi'nin babası ile dünürümün kız kardeşinin eşi kardeş.. ona destek verelim diye beni de haberdar etmişti.

0

kim milyoner olmak bilgi yarışmasını izlerim hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir programdır.şimdi yeni bir bilgi yarışması var 3 te 3 diye sadece tarih ile ilgili soruların sorulduğu bilgi yarışmasıdır.

0

o ses türkiye ve kim milyoner olmak ister programlarını severek izliyorum.

0

kim milyoner olmak ister, ben bilmem eşim bilir, o ses türkiye, yetenek sizsiniz türkiye, survivor türkiye

0

kim milyoner olmak ister yaparsın aşkım ve o ses türkiye

0

benim izledigim sadece o ses türkiye birde yaparsın aşkım ama fazla izliyemiyom biri değilim aslında bana kalsa izlerim ama malesef oğlan kumandayı alıp televizyonu kapatıp izletmiyor.

0

gelinim mutfakta, yemekteyiz,master chefi izliyoruz .en sevdiğim master chef ama .

0

kim 500 milyar izlerdim kenan işık zamanında artik pek bilgi yarışması yok maalesef.