0

hayır hayalimin peşinden gidemedim ama gitmek isterdim doğrusu

0

daha yoluna bile giremedim o hayalin. ama inşallah olacak. ümitliyim. bazı şeyler var kafamda ve süre verdim kendime. eğer o sürede tamamlayabilirsem hayallerimin peşinden takılıp gideceğim. bakalım zaman ne gösterecek.

0

gittim, olumsuz şeyler oldu , istediğim yönde şeyler olmadı ve biliyorum ki “ allah’ın taktiridir o neyi dilerse o olur” bu nedenle isyan etmedim , ve şuan durumuma baktığım da elhamdulillah her şey iyi , ölmedim yahut hasta olmadım . hayalim gerçekleşmedi diye eksilmedim de, daha iyi bir şekilde yoluma devam edeceğimi ümit ediyorum inşaallah

0

gittim ama pek başarılı olduğumu söyleyemem.

0

tabiki de gittim hayalimin peşinden hemde hiç ara vermeden ve dinlenmeden gittim ve hayallerim gerçek oldu eğer çaba sarf etmeden sadece hayal edersen unutma ki bu sadece hayallerde kalır.

0

hayalimin peşinden gittim eşimi çok sevdim ve ona kaçtım yani sadece gelinlik giyip dugunum olmadı orda hayalim yıkıldı ama sevdiğim adamla evlenerek de gerçekleştirmiş oldum hayalimi binada şükür yani insanin sevdigyle evlenmesi kadar güzel birşey varmı bence yok.

1

gittim, gidiyorum da fakat ben gittikçe hayallerim benden kaçıyor. ben kovalıyorum onlar kaçıyor.