0

bence çok anlamlı bir şey ve insanlık için çok faydalı mükemmel bir şey. bir insan öldükten sonra vücudununbir işe yarıyor olması ne kadar mucize dolu bir şey.binlerce organ bekleyip hasta yatan insanlar var. organ bağışını her insan yapmalı ben organlarımı bağışlamak istiyorum aileme ve eşime de bir sene önce bu durumu anlattım. umarım herkes bunun önemini kavrar. birilerinin benim toprak altında yok olacak vücudun parçalarını kullanıp hayata tutunması ne kadar güzel. umutla bekleyen o insanlara yardım etmek insanlık için çok anlamlı ve kesinlikle gerekli.

0

çok mantıklı buluyorum kesinlikle organ bağışı yapmak hayat kurtarır benim de anneme vermiş olduğum bir vasiyetim var ben öldükten sonra bütün organlarımın bağışlanması yani araştırmalara göre dinen günahmış ve verilmemesi gerekiyor muş ama hastanelerde organ nakli bekleyen nice hasta var bence olması gerekiyor bütün organlarını mı kesinlikle bağışliycam

0

vala şuan ne desem yalan olur bağışlamak çok istiyorum ama araştırmama göre peygamber efendimiz demiş ölünün karnını deşmek dirinin karnını desmektir . organın kötü bir insana takilsa hesabını ben vercekmjsim onun için bilmiyorum dogrumudur yalanmi arastircam iyicene ondan sonra günah değilse ben bagislicaktim organlarımi toprakta curucegine hayat kurtarirm daha iyidir .

0

insanlik icin guzel birsey.. :) vefaat ettikten sonra bagislanmasi cok iyi birsey en azindan baskasinin isine yarar

0

ben organlarimi bağışlamayı düşünmüyorum.