0

her ikisinide düşünüyorum kişiye göre farklılık gösteren bir durum

0

o kişiye göre değişen bi durumdur bazen asillikle alakası olmayan bi insanın söylecek bişey bulmadığında ve sustuğunda ben buna asillik diyemem tabiki neden çünkü asillik onun ruhunda yoktur yani demekki haksızdır diyecek bişeyi kendini savunacak bi tarafı kalmamış derim zaten insanlar kendilerini ziyadesiyle belli ederler yeterki siz görmeyi bilin her insan neyse kendini oturması kalkması konuşması konuşmaması giyim kuşamıyla mimikleriyle bile kendini ele veriyor yani bu yüzden asillik mi değil mi zaten hemen anlaşılır bunu anlamanın pekte zor olacağını düşünmüyorum açıkçası

0

karşımdakimdakinin artık söyleyebileceği bir şey kalmadığını düşünürüm . bu sebepten düştüğü gelir aklıma veya canı sıkkın direkt üzgündür konuşmak istemiyordur bundan dolayı asi olabileceğini düşünmem . ama düşmandan önce beni tartışma olduysa veya bişeydir kırıldıysa ancak ozaman asiliğinden susuyor diyebilirim.

0

asil biri oldugu icin susmustur ama bellide olmaz belki bisey bilmiyordur

0

susan kişi ile iletişim kuramayacağımı düşünür ilk fırsatta ortamdan uzaklaşırım

0

söyleyecek bişey bulamıyor ama kendi kendine konuşup ici icini yiyor :))))

0

konuşmak istemediği için susuyordur . insan ya soğumuştur ondan susar ya da kırılmıştır yahut da gerçekten susuyordur sadede konuşacak kelime bilmiyordur.

0

aslında konuya göre değişir bu sorunun cevabı