0

evinizde kös kös oturmaktan veya uyumaktan ziyade kendinizi dışarı atmalısınız.unutmayın ki bedensel yorgunluk zihinsel olandan daha ağırdır. bulunduğunuz şehirde daha önce gitmeye fırsatınızın olmadığı yerleri listeleyip her hafta başka yerler görebilirsiniz.yeni restorant veya cafe deneyerek yeni tatlar deneyebilirsiniz. yüzmeye gidip rahatlayabilirsiniz. bisikletle şehri turlayabilir ya da kulaklıklarınızı alıp yürüyüş yapabilirsiniz. hava güzel ise pikniğe gidebilirsiniz. evde kalmayı tercih ederseniz yeni film, dizi kitaplara başlayabilirsiniz. kendinizi mutfağa atıp harikalar yaratabilirsiniz. belki yeni hobiler edinebilirsiniz. müzik aleti çalmaya başlamak, resim yapmak...

0

hafta sonu tatilinde evde bol bol dinlenip kafamı dinlemek istiyorum ancak eve gelen gidenden rahat olmuyor ki.

0

eğer çalışan biri iseniz hafta sonu tatiliniz de kendinize zaman ayırabilir ve bugünü dolu dolu dinlenerek geçirebilirsiniz. veya sıkılırım ben evde duramam diyorsanız sinemaya gidebilir dışarı çıkıp yürüyüş yapabilir evden uzaklaşabilirsiniz. bu size iyi gelebilir. kitap okuyarak vakit geçirebilirsiniz veya arkadaşlarınızla sohpet ederek zamanınızı değerlendirebilirsiniz. çeşitli kurslara yazılarak zaman geçirebilir sosyal aktivitelere ve sosyal ortamlara katılarak gününüzü geçirebilirsiniz. aslında yapıcak çok şey var örneğin, bir enstürmana ilginiz varsa enstürman çalarak boş vakitlerini değerlendirirsiniz bir tiyatro bileti alıp tiyatroya giderek veya bir dans kursuna yazılıp veya ilgi alanınız her ne ise onu üzerin de yoğunlaşarak vakit geçirebilirsiniz. veya bu zamanı kendinize ve sevdiklerinize ayırarak sevdiklerinizle beraber birşeyler yapabilirsiniz. evde vakit geçiriyorsanız eğer film seyredebilir veya yabancı dizilere sarabilirsiniz. gününüzü her şekilde değerlendirebilirsiniz. ilgi alanlarınıza yönelin yeteneklerinizi keşfedin.

0

hafta sonu tatilinde sıkılmamak için birçok aktivite yapılabilir özellikle mesela eğer hava güzelse pikniğe gidebilirsiniz. ya da eğer kış aylarında açsanız ve hava yine güzel ve güneşli ise karlı bölgelerde piknik yapmaya ya da sucuk ekmek yapmaya gidebilirsiniz. ya da arkadaşlarımızla sinemaya gidebilirsiniz. veya başka türlü yemek yemeye eğlenmeye oyun oynamaya bunun gibi birçok aktivite yaparak hafta sonu tatilini sıkıcı bir şekilde geçirmemiş olursunuz.

0

hafta sonu derslerime calısırım okuma kitapımı okurum pazar gunude tekrar odevi sonrasında gezmeye giderim

0

çalışıyorsan ve haftasonu tatilin varsa zaten sıkılmazsın hatta zaman ne çabuk geçti ne ara pazartesi oldu dersin :)) ama herhangi bir işe sahip değilsen sadece haftasonuna değil bütün bir hafta sıkılıyorsun.sıkılmamak için kendine uğraş çıkar.sorumanide vakit geçir,kitap oku,şiir yaz,resim çiz ne seni mutlu ediyorsa onunla uğraş.

0

uykumu alırım dışarı çıkar gezer ev gelip sorumani yaparım:))

0

sosyal bir yasam içine girebilirsin. sinamaya git mesela vizyondaki en iyi filimi izle. cıktıktan sonra güzel bir lokantada bir yemek ye. en son bir eglence mekanında biraz vakit gecir. veya evinde otur. bi mısır patlat,kola al, ac bir filim otur izle. sorumani.com sayfasına gir soru,cevap yap. vakit gecirmek için müzik dinle. fakat sakın müzik ruhuna kapılıp morelini bozma.

0

bulunduğun seyre göre değişir ama gezi ve trikink grupları olur onları bularak kampa gidebilirsin.

0

cevre illere seyahete gidebilirsin bir gununu orada gecirebilirsin

1

hafta sonu tatilinde arkadaşlarımız ile birlikte gezebiliriz,eğlenebiliriz ve ders çalışabiliriz.evdede televizyon izleyerek,bilgisayar oynayarak veya babamızla annemizle bol bol vakit geçirebiliriz.ama bence hafta sonları evde dinlenmemiz lazımdır.çünkü hafta içleri çok yoruluyoruz okuldan veya işten dolayı.ama ginede arada kafa dağıtmak için hafta sonları sinemaya felanda gidebiliriz.ben eskiden cumartesi günleri futbola yazılmıştım.her hafta sonu futbol kursuna gidiyordum çok güzeldi.arkadaşlarla birlikte gidiyorduk müthişti ya.şimdi artık büyüdüm napalım hem para hemde okul peşinde koşturuyorum.

1

günübirlik geziler oluyor onlara katılabiliriz,balık tutulabilir ben kitap okuyarak ve oğlumla oynayarak geçirmeyi tercih ediyorum

1

sorumani de bol bol soru sorup cevaplayabilirsiniz ben öyle yapıyorum bu hafta sonu sıkıcı geçmiyor. :)