1

her zaman olduğu gibi annemle geçirmek isterim. kahvemizi içmek balkonda güneşlenirken. ondan sonra evdeki işleri halledip sahile inmek yürüyüş yapmak. yürüyüş sonrası çayımızı çekirdeğimizi alıp sahilde oturmak denizi izlemek ve muhabbet etmek.. anı yaşamak.

0

eğer çalışıyorsam hafta sonları evde vakit geçirmeyi isterim dinlenmek için ancak bazen değişiklik iyi gelir eğer yapmam gereken işletim varsa hafta sonu onları hallederim ve kendime zaman ayırırım genellikle ynai evde olmayı tercih edebilirdim ancak çalışmıyorsam da hafta sonunu arkadaşlarıma ayırmayı onlarla sohpet etmeyi görüşmeyi isterdim. veya beraber birşeyler yapmayı bir yerlere gitmeyi yada yalnız sinaöaya gitmeyiz gezmeyi yürüyüş veya spor yapmayı da tercih edebilirdim eğer evdeysen film izler, kitap okur bir şekilde vakit geçirirdim zamanımı genellikle bu şekilde değerlendirirdim.

0

hafta sonunu serin bir havada paten sürerek geçirmek paten sürmek gibi bir hobim var paten sürmeyi çok seviyorum bayılıyorum o rüzgarın yüzünüze vurması çok güzel bir duygu tabii herkes size bakıyor düşerseniz de bakıyor o kötü bir şey düşünsenize bir herkesin içinde düşüyorsun çarşının ortasında düşüyorsun seni anlamayanlar paten sürme yerler çocuk rezil oldu derler ama patende düşmek gayet doğal bir şey hafta sonu eğer hava çok güzel olursa paten sürmeye gideceğim izmit seka parktayım isteyen gelsin skate park oradayım

1

hafta sonu olduğu zaman genellikle yarım gün evde geçiriyorum kalan yarım gün de ailemle gezmek istiyorum ve bazen parka gidiyoruz bazen avmlere alışverişe çıkıyoruz yani hafta her hafta sonu aynı şeyi yapmak istemiyorum tabii ki hafta sonları her hafta başka bir şey yapmak istiyorum.