0

yurt dışına seyahat etmeye bayılırım gerçekden beni mutlu ediyor

1

en çok gezmeyi, yeni yerler görmeyi, yemek yemeyi, sevdiğim insanlarla vakit geçirmeyi, değişik el işleriyle uğraşmayı, yazı yazmayı, model çıkartmayı, bebeklerle ilgilenmeyi, alışveriş yapmayı, makyaj malzemelerini düzeltmeyi, denemeyi, uyumayı, yüzmeyi severim.

1

en çok dışarı çıkıp dolaşmayı, yeni yerler görmeyi ve keşfetmeyi ,dışarda oturup arkadaşlarımla sohbet etmek ,müzik dinlemek ve resim çizmek ,yeni yemekler ve bilmediğim yeni pastalar denemeyi severim.evde değişiklikler yapmayı severim . alışveriş yapmayı severim.sinemaya gitmeyi çok severim.

1

en çok çocuklarımla zaman geçirmeyi severdim..ama büyüdüler..biri evlendi gitti bursa'ya yerleşti.. işi gücü var.. ufaklığımda istanbul'da üniversitede okuyor.. onunda okulu var.. gerçi ayda bir yanına gidiyorum beraber geziyoruz.. sinemaya gidiyoruz.. müzeleri dolaşıyoruz.. alışveriş ediyoruz.. ne yaparsak yapalım oğlumla olmak mutlu ediyor beni..ama adapazarı'nda evimdeyken sevdiğim şeyler.. kitap okumak.. haftada bir mutlaka sinemaya gitmek.. yürüyüş yapmak günde mutlaka 6000 adımlık hedefimi geçmek için yolları arşınlamak.. eşimin bana yaptığı güzel mamaları yemek.. :)