0

bence yaşanmaz ney bu kutu kadar yer hiç olumlu bakmıyorum bu kiloyla o ev beni bile sığmaz
efendim böyle büyük villa turu evler harika mesalar onlarda yatılır eğlenceli ve huzurlu uyulur o evlerde ne güzel ama dediğim gibi o ufacık kutu evlerde yatılmaz ve hayatta kalınmaz o ebeler çok sıcak olurlar içi hava almaz güneş görmez çocukları sığmaz mangal keyfi yapılmaz saymakla bitmez küçük evin derdi büyük bence say say bitmiyor bu soruya cevabım bu kadar teşekkürler iyi günler

0

maddiyattan zorlayacak bir durum varsa bir artı bir yeterli tabii ki artı 1 olması daha iyidir sonuçta misafir var

0

yeni evlenirken 2+1 yeterli ileride çocuk sayısına göre evin kapasitesi artırılabilir ama başlangıçta 2+1 yeterli bence.

0

kişi sayısına bağlı.mutlu olduktan sonra çok da önemli değil

0

evde tek başına yaşayacaksan olabilir anca. ama evliysen veya arkadaşlarınla yaşayacaksan, vey sık sık misafir falan da gelir dersen olmaz pek. ama işte evde tek kalacaksan büyük ev yerine öyle küçük bir ev daha mantıklı oluyor.

0

tek başına yaşayan biri için bir artı bir olabilir. çok faza misafir de gelmiyor ise ideal büyük eve gerek duymaz. ancak aile için uygun değil.iki artı bir olur çok küçük deği ise odalar ama üç artı bir olması benim nazarımda daha iyi tabi aile için

0

bence bir aile için yeterli olduğunu düşünmüyorum, en azından 3+1 olması gerektiği kanısındayım.

1

yani tek başına yaşanıyor ise ya da iki bekar insan birlikte yaşıyor ise uygundur. ancak evli insanlar için kesinlikle kullanışsız olur.