0

ev almak için bayağı bir paranın olması lazım para yoksa da kredi. çekmek lazım başka bir şekilde ev almak imkansız

0

ev almak için öncelikle bir birikime dayanıyor.eğer yüksek bir birikim olmadan hiçbir şekilde ev alamazsınız şu zamanda kirada oturmak gerçekten zor oluyor gelir de.düşük miktarda olunca geçirilmesi bir hayli güç. bana göre evlenen kişiler öncelikle ev sahibi olmalı ardından diğer ihtiyaçlarını gidermeliler.çünkü ev olmadan bir şey olmaz, ev almak için borcu girilse bile daha sonra bu ödenir kirada kalmaktan 1000 kat iyidir.

0

ev alabilmek için kredi çekmeniz faydalı olabilir insanlar genellikle borç harç yaparak evlerini alabiliyorlar ztem başka türlüsü zor ancka şuan ki dönemde bu da zor çünkü faizler çok yüksek kredi alsanız ödemesi çok zor birde birazda olsun elinizde para olması gerekiyor çünkü ev fiyatları da çok yükseldi yani herşey ateş pahası nerdeyse bu durumda da iş zorlaşıyor ister istemez. bunun için belki doların düşmesini bekleyebilirsiniz gerçi ne zaman düşer veya düşer mi allah bilir belki de daha çok yükselir bilemeyiz pek umudum yok açıkcası. yani eğer bütçeniz yeterliydi kredi çekebilir üstüne koyarım ve bşr ev alırım diyebiliyorsanız buna kalkışı bence. herkes borç içine gerçi ülkemin yarısı öyle.

0

şimdi kolayca ev alınamıyor malesef... yani evlenmeden önce belirli bir birikmişin ya da son model olmasa bile yaşı genç bir aracının olması lazım. yani bekar olunca ve aileyle yaşayınca çok güzel para biriktiriliyor. iki yıl maaşını biriktirmeye kalktığında yine hatrı dayılır bir para biriktirirsin. yoksa ailenin yanında yaşamayıp bekar değilsen pek ev alabilme şansın olmuyor.