0

ay bu soru tam benim istediğim gibi bir soru nasıl bir evim olsun isterdim çok güzel iki katlı olacak bahçesi olacak demir kapısı olacak kişin karaluferli yazın kılımali iki katlı olacak alt katında hayvan besliyor olacağız bahçenin içinde muhteşem olur su valla ikinci kati da dubleks turu olacak içinde yok yok olacak kendiliginddn açılan çeşme televizyon kapı olacak mutfağı hele mutfak dolabı altın kaplamalı olacak of be dehset olurdu valla harika bu soruya cevabım bu kadar teşekkürler

0

iki üc katli bir evimin olmasini isterdim. en azindan bir odasini kendime kutuphane yapma hayalomden dolayi evin en ust katina bir odada yapardim kutuphaneyi. sonra sadece giysi odasi olabilrcek bir oda secerdim. yani buyuk olmadi benim icin her zaman avantajli olacsk. tek dezavantaji; temizlikte bir sikinti yasarim sadece o kadsr. yoksa baska bir dezavantaji yok.. haaa... unutmadan. ben mutfaga da önem veririm. mutfağım genis olmali. rahatca hem massm sigsin hem de rahatca yemeklerimi hazirlamaliyim.ayri bir kiler gibi bir odam olmayacaksa mutfagimin bir kosesini kiler niyetine kullanmaliyim. o yuzden mutfaginda genis olmasi taraftariyim.

1

giyinme odasi ve spor salonu sartim var :) mumkunse 3 katli bi villa olmali :) disarida ve iceride de havuzu olsa fena olmaz :) 250-300 metre kare yeter iste napalim buna da sukur idare edecez :)

1

iyi güzel bir evim olsum isterdim. biraz büyük olmasını isterdim. belki dubleks olabilirdi bahçeli bir ev. ailemin ve benim sığabileceğim yerleşebileceğimiz yapılı bir ev mimarisi güzel bir yer olsun içinde sanatsal şeyler barındırsın isterdim.

1

ben pembe panjurlu bir evim olsun isterdim. tabii ki de bu şaka :) gerçek anlamda bahçeli bir evim olsun isterdim evimin dekorasyonunun çok güzel ve şık olmasını isterim tek katlı müstakil ve bahçeli bir evim olursa başka hiçbir şey istemem.

1

bu bir yorum sorusu olduğundan yorumlayayım benim evim bahçeli olmalı önünde 1-2 köpek dublex olmalı tripöex abartı bence evimin bahçesi geniş olmalı tarımı severim.