0

bir ortamda beni küçük düşürmeye çalışırlarsa, yalan söylerlerse, arkamdan konuşup yüzüme farklı konuşurlarsa, aldatılırsam çok sinirlenirim.

0

küfür, hakaret, rencide edici kelimeler..
yani, bir ortamda her hangi birine yapilan her kötü davranış beni sinirlendirir.
kisinin kim oldugu muhim degildir.
haksızlık olarak algilarim ve haksizliga da gerçkten hic katlanamam.

0

beni en çok kendilerini olduğundan farklı gösterip kibirlerinden burnunun ucunu göremeyen insanların sadece kendini düşünmeleri ve bu bencillikleri yüzünden sürekli kendilerini zeytinyağı gibi üste çıkarmaları beni çok sinir ediyor.

0

kendini sevmeyen , olmadığı gibi biri gösteren insanlara çok sinirlerim. gerçekten bu çok yanlış bence . ek olarak ise yalan ve saygısızlık kaldıramayacağım ve göz ardı edemeyeceğim davranışlardır.

0

beni aptal yerine konumları beni çok sinirlendirir. benim hakkımda atıp tutmaları yalan yanlış konuşmaları , ben bir lafı bir kere söylerim bana iki üç kere soyletiklerinde ben sinir krizi geçiriyorum . ama ben zaten malesef çok sınırlı biriyimdir .

0

kesinlikle yalan söylenerek arkamdan iş çevrilmesi sonucunda benim yararima olup olmamasinin hiçbir önemi yok. yapılan şey benim için kotu

0

beni en çok sinirlendiren şey haksızlık yapılması ikinci olarak da anladiklari şeyi anlamamis gibi yaparak kandırmaya çalışmaları çok sinirlendirir.

1

beni en çok aptal yerine konmak sinirlendiriyor. kimse benim aklımı hafife alamaz. o kadar.