0
0

okul bitti mi, ne zaman bitiyor, kaçıncı sınıfsın.. bitmedi bitirmeyeceğim ve sakız gibi uzayacak.. allah allah ya millete ne? ne bu merak? oğluna mı alacak? bu tür sorulara sinir oluyorum. bir de şey var: " niye bu kadar zayıfsın, yemek yemiyor musun, seni yedirmiyorlar mı? " . yok ben yemiyorum bilerek, kendimi aç bırakıyorum, ölüm diyetindeyim, hatta annem yiyecekleri saklıyorki hemen öleyim hiçbir şey yemeyeyim diye masraftan kısmış oluyorlar.. ne beyinsizler ya! valla ayar oluyorum böyle sorulara.. sanane yani. yemiyorsam kendime. yiyorsam da kendime.. sen kendine bak olmuşun camış gibi. önce kendine bakmadan boş boş konuşuyor.. zayıfım ve sağlıklıyım. kan değerlerim güzel, bir sıkıntım yok çok şükür. millet kafayı yemiş ya!

0

ne kadar para kazanıyorsun?
neden ayrıldınız?
sevgilin var mı ?

1

beni en çok rahatsız eden soru ve sorular bu ayarsız, cahil, okumayan, araştırmayan, sorgulamayan sadece bir yalancı adamın her dediğine inanıp orada kafada o konuyu sabitleyen zır cahil akp'lilerin chp için bazı konulardaki işte.. chp.. şunu yapmıştı.. gibi soru cevap muhabbetleri.. geri zekalı olanları din düşmanı görür chp'yi oysa içlerinde o kadar dindar insanlarda var ki.. her kesimde inanan, inanmayan vardır. bütünü bu şekilde yargılayanların soruları, cümleleri beni delirtiyor.

0

şuan iki soru aklıma geliyor birincisi ne oldu da aradın hiç arayıp halimizi hatırımızı sormazdın başına bir şey mi düştü? diğeri de canım çok sıkkın olduğu zamanlarda insanların nasılsın?nasıl gidiyor? diye sormaları (ki bu soruların çoğu rol icabı malum)gerçekten sinirlerimi çok bozuyor

0

bınu daha önce hiç düşünmemiştim.ama sanırım beni sinirlendiren bir soru yok.çünkü o anki duruma bağlı.

0

beni en çok.sinir eden soru paramı aşkmı sorusu tabiki aşk parayla aynı kefeye nasıl oluyorda giriyor anlatamıyorum anlayamıyorum neden böyle bir saçma sapan bir soru sorulmuş neden bana sorulmuş hep beni bulur zaten.

0

beni seviyor musun sorusu beni delirtiyor