0

taraftarı olduğum futbol takımının maçını deplasman tribününde aynı renklere gönül verdiğim arkadaşlarım ve ağabeylerimle izleyip 90 dakika sonunda maçtan galip ayrılmamız olsa gerek, küçük şeylerle mutlu olabilmeli insan :)

0

dogmatik bağlılıkla tutunduğum değerleri yarım yamalak pozitif ilimle savuşturmaya çalışan biçarelerin en sonunda yenik düşmesi.

0

şimdiye kadar beni en mutlu eden şey kızımın doğumuyla evladım olması benim için muhteşem bir şey baba olmam dünyanın en mutlu edıcı şey benim için

0

spor yapmak:
beni en mutlu eden şey, günün belirli saatlerin de spor yapmak. yüzmek gibi etkinlikler.

0

beni en çok mutlu eden şey çok şükür elim ayağım düzgün sağlıklıyım. dünya tatlısı bir oğlum var ona bakabiliyorum, onu mutlu edebiliyorum. bunun haricinde ben küçücük şeylerle mutlu olan biriyim. bazen bir gülümsemeden, bazen bir mesajdan fark etmez. mutluluk biraz da insanın içinde olmalı. sürekli isyan edersek mutlu olamayız. mutluluğu para ve pulda bulan biri değilim. tabi para gerekli ama benim için para araç. paradan önemli canımız var, yaşadığımız bir hayatımız var.

0

en çok mutlu alışveriş gezmek askyasamak sevdikleriyle birlikte olmak mutlu eder insanlari

1

sakin olmak sevdiğim kişiyle dünyayı gezmek

0

yemek rahat uyku huzur para hayallerimi gerçekleştirebilmem.

0

beni en çok mutlu eden şey ibadet sonrası huzur ve sevdiklerimden gördüğüm sevgi ve güven duygusu.

0

ben çok farklı şeylerden mutlu olan bir insanın bazen küçücük bir tebessüm karşımdakinin mutluluğu bile beni mutlu edebilir bazen de tam tersi önüne dünyayı serseler mutlu olmam karşındaki kişinin tavrına ve duygularının gerçekliğine göre değişir bu durum ailemin yanında olmak beni mutlu eder eşimin ilgisi beni mutlu eder çocuğumun mutluluğu beni mutlu eder temizlik yapmak beni mutlu eder evimin temiz düzenli olması beni mutlu eder eşimle içtiğim bir yudum kahveye huzur verir mutlu eder aslında mutlu olacak çok şey var eğer ki mutluluğu arıyorsan mutlu olmayı biliyorsan çok şeyle mutlu olabilir insan en başta eğer sağlıklı insan şükrü edebiliyorsan gören gözün duyan kulağı şükreden kalbin varsa en çok da bunları mutlu olmak gerekir çevremizdeki manevi duyguları değer veren insanlar bile bizi mutlu eder komşunun seni düşünüp çok küçük bir cesteam mutlu eder bazen herhangi birinden gelen çok uzakta sesini duymadığım çok sevdiğim bir arkadaşından gelen bir telefon seni mutlu eder bir mesaj seni mutlu eder çocuğunun sağlıklı olması sevgi saygı dolu iyi bir birey olması seni mutlu eder gururlandırır iyi bir anne olmak çevreni iyi bir insan olmak iyi anılar seni çok mutlu eder o da olacak çok şey var isteyene görebilene yaşayabileceğini fakat aynı şekilde ne kadar iyilikte yapsan karşındakini bunu görmezden gelip mutlu olmaya başaramayan insanlar da var ki ben o insanlara çok üzülürüm her zaman hayat do yani yarın yaşayacağımız belli olmadığı bir dünyada mutlu yaşamalıyız mutlu olmayı bilmeliyiz öğrenmeliyiz en küçük şeyde dünyayı kalmamalı yani benim felsefem bu modda yaşayan mutlu ol yani çevrendeki insanın mutluluğu bile seni mutlu ediyorsa sen bunu başarmışsındır

0

mutluluk kavramı görecelidir herkes farklı şeylerden mutlu olabilir kimisi spor yapar mutlu olur kimisi farklı aktivitelerden hoşlanır yani bu kavram farklılık gösterir.

0

beni mutlu eden şeyler sevdiklerimle beraber olmaktır. sağlık huzur olduktan sonra mutlu olurum zaten mutluluk insanın içinde olan birşeydir. insan mutlu olucam diye mutlu olamaz zaten sevdiklerimle beraber olduğum zaman sağlıklı olduğum zaman sevdiklerim sağlıklı olduğu zaman mutluyumdur zaten aynı zamanda maddi açıdan da mutluluk söz konusu olabilir. maddiyata bence önemli. çünkü maddiyat olmadığı zamanhuzurds olmuyor malesef. para maddiyat bunlar ikincil şeyler tabiki. para araçtır ama olması gerektiğini düşünüyorum.

0

beni en çok mutlu eden şey kızım yani kızın beni çok mutlu ediyor onun olmasını varlığı yürümesi konuşması konuşması her şey beni mutlu ediyor yani onsuz bir hayat gerçekten düşünmek istemiyorum ailem eşim annem babam beni bu şekilde mutlu eder her şey mutlu eder beni onların hayatımda var olu şu mutlu eder ama özellikle kızın evlat bambaşka bir şey onun herşeyine şahit olmak beni o kadar çok mutlu ediyor ki yürümesine konuşmasına anne demesine baba demesini özellikle her şeyini mutlu oluyorum iyiki var iyiki oldu iyiki benim kızım mululugum kızım

0

beni en mutlu eden şey sevdiklerimle huzurlu şekilde vakit geçirebilmek.

0

beni en çok mutlu eden şeylerden biri kavun, karpuz,çilek ve nektarin yemek. sevdiğim birkaç tatlı var onları yemek beni en çok mutlu eden şeylerden biridir.. doğal taş kolyeler, küpeler, yüzükler, bilezikler mesela hediye gelse, çok mutlu olurum. 1 gün içinde iki iş gelmesi mesela. ücretleri de saatleri de bana uyuyorsa bu beni çok mutlu eder. sevdiğim insanın bana sarılması, beni sevdiğini davranışlarıyla belli ettiğini görmem de beni çok mutlu eder. annemin varlığı beni mutlu ediyor, onun yüzü gülünce ben mutlu oluyorum.. böyle şeyler işte.

-1

beni çok mutlu eden şey 3 gün önce talep ettiğim parayı bugün parayı sorumani sitesi ekibi paramı yatırsak inan ki çok mutlu olurum çünkü paraya ihtiyacım var onun dışında bugün beni mutlu edecek pek fazla şey bulamıyorum çünkü çok şükür bugün fazla efkarlı değilim ama bugün param yatırırsa gerçekten çok mutlu olurdu sorumani sitesi ekibi bugün beni mutlu etse çok iyi olur.