0

evimin temizliğinden çok derli toplu olması önemlidir. temizlik her şeyden önce gelir fakat çalışan biriyseniz veya temizlik yapacak vaktiniz yok ise dama evi toplamanızı tavsiye ederim. en azından derli toplu bi halde olması,temiz gösterdiği gibi sizi de rahatlatacak bi görüntü oluşturur.

0

ben genellikle derli toplu olmaya alılmışımdır. arada dağınıklık oluyor illaki ancak topluyorum dağınık görünmesi beni rahatsız ediyor. özellikle oturduğum yerin dağınık olması gözüme takılır bu yüzden de rahatsız olurum ve düzeltmeye çalışırım. evet düzenli bir insanım genel olarak ortalığı toplarım düzenleri dağıldığı zaman rahatsız olurum böyle bir alışkanlığım var göz zevkimi bozduğu için..

0

evimi temiz derli toplu olmasını sagliyorum titiz birisiyim dağınıklığı sevmiyom derli toplu olmak hezaman iyidir bana göre

0

temizliği de düzeni de önemserim ama birini seçmem gerekirse önceliğim düzendir

0

elbette ki temiz olması da önemli ancak dertli toplu olması daha kolayına geliyor

0

evin temizliği, düzeni,yemeklerin güzelce ve vaktinde yapılması her daim önemserim ve dikkat ederim.temizlik olmazsa olmazdır.insanin kafa karışıklığıdır.

0

hem temiz olmalı hem de derli toplu.derli toplu olupta her şeyin pis olmasıda olmaz, temiz olup dağınık olması da.öncelikle temizleyip sonrasında da düzenlemeliyiz.dağınık bırakmamalıyız evimizi.

1

ikisi de önemli tabi ama temiz olması daha önemli, mikrop ve bakterilerin ürememesi açısından. dağınıklık durumlara göre değişir. bazen bir şey ararken, bir işle uğraşırken dağılabiliyor ama pislik en hızlı şekilde temizlenmeli.

0

temiz olması benim için daha önemli. temizlerken zaten topluyorum.