0

benim yazmak dan çok oturmakdan strese giriyorum vede tabiki sağ ve sol baş parmak ikiside çok ağrı oluyor durmadan kitlatiom avucunda tutuyorum. bu yzuden bilgisayara daha mantıklı bu olay için diye dusunuyorum ben.

0

valla benimde öyle. sorulara cevap vereceğim diye diye artık gece üçlere kadar duruyorum sonra sabah kalkmak bilmiyorum. bu site bize ne yaptı böyle. resmen bağımlısı olduk.

1

benimde gözler dönüyor baş dönüyor şu rezene bitsin başımı yastık çağırıyor vallah gidecem

1

genelde insanlarda böyle oluyor çünkü bir noktaya odaklanmız gerekiyor ve insan gözü bir çift yani iki tane olduğu için bir noktaya odaklanması daha zor oluyor ben genelde bakmadan yazabiliyorum o yüzden biraz rahatım bu konuda dakikada yaklaşık olarak kırk beş kelimeye yakın yazıyorum on parmak klavye sertifikasına sahip olduğum için yazdığım şeyin doğru olduğuna çok rahat bir şekilde emin olabiliyorum mobilde yazınca benim de gözlerim ağrıyor ama bunun temel sebebi telefonu çok yakın tutmak ya da karanlık bir ortamda telefonun parlaklığının gözümüzü yoruyor olması .insan gözü sürekli beyaza bakarsa çok ciddi tehlikelere maruz kalabilir çok fazla beyaza baktığınız için de böyle bir durum gerçekleşiyor olabilir olabildiği kadar gözlerinizi dinlendirin ve uykunuzu iyi alın sağlığınız her şeyden daha mühim

1

evet benimde öyle oluyor gerçekten bazen yazdığım şeyleri anlamıyorum ,soruların hemen hemen hepsini bulanık görüyorum .telefondan yazmak gerçekten zor bilgisayar başında olsaydı belki bir nebze daha kolay olabilirdi ama telefonla küçük ekranda yazmak oldukça zor benimde çoğu zaman gözlerim şaşı olur.beynim yoruluyor çoğu zaman migren hastası olduğum için herhalde.

1

dün hatta gözüp yorgunluktan gözüm seyriyordu. korktum bir anda bir şey olacak diye.

1

bende pek olumsuz birsey yok yani nedense alistim mi ne :)

1

ben pek yorulmuyorum.
zaten günde 1 saat anca ayırıyorum ve gunde ortalama 2-3 lira geliyor bu sekilde.

1

en iyisi yatıp dinlenmek galiba... sürekli ekrana bakmak yorucu.

1

vala benim uykusuzluktan mi ? yoksa burda mı ? anlamadım ama bn uykusuzluktan şasi oldum gözlerim ağrıyor sadece uykuszm diye :)