0

son zamanlarda o kadar çok sıklıkla beyin bedava modu olmaya başladı ki giresim gelmiyor benimde... site yönetimi acilen sseviyelere göre soru sorma limiti getirmeli diye düşünüyorum...

1

ben şuan yazmaktan soğudum zaden az bişey veriyor boşuna yapıyorum

1

valla isin doğrusu kardesim cevapların kazancı daha çok olduğu için sevsemde , sevmesemde mecburen ağırlık veriyorum. çok yoruluyorum tabi.gozlerim , başım ağrıyor. ellerim uyuşuyor artık.birde kendi yorumlarımı da katıyorum ki cevaplarım özgün olsun diye. ertesi gün yataktan kamyon çarpmış gibi uyanıyorum. daha doğrusu hiç uyanasimda , kalkasimda gelmiyor ams mecburen kalkıyorum.

2

saçma sapan garip garip sorular geliyor internet dışında araştırıp bulamayacağımız şekilde millet şekil yapmak adına garip garip sorular soruyor çoğu zaman yok gambiyanın devlet başkanı kimdir yok gabonun para birimi nedir gibisinden bize ne buradan buralardan adam akıllı kimse iş yapmıyor zorlaştırıyor herşeyi soğutuyor tabi.

0

bende öyle psikolojik baskı altında hissediyorum kendimi. bir zorunluluk gibi. soruları cevaplamayı seviyorum bildiğim ve ilgimi çeken soruları. bazen hiç cevaplayasım gelmiyor. aklıma takılan soruları yazıyorum.

1

normalde seviyorum ama dun gece bie değişikti hic yeni soru gelmedi ve olan sorular gercekten cevaplanacak gibi değildi .

1

bende fazla sevmiyorum bu durumu. kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum. aklıma gelen soruyu o an yazmak varken neden bekleyeyim ki? gerçekten anlamsız bir şey bu.

1

benim gibi siz de beyin bedava modu geldiğinde yazmaktan adeta soğuyanlardan mısınız? bana çok saçma rastgele 40 soru geliyor. yazmaktan artık neredeyse soğuyorum.