1

insanın içinden gelen hediye yada sözler insanı mutlu eder, sevgi dolu eder. yeterki insan düşünerek bir şey yazsın. en ufak seni seviyorum lafı bile bana göre hediyedir.

2

insanın içinden gelen her hediye beni mutlu eder. bazen insanın kendi elleriyle yazdığı şiir, bazen ağızdan çıkan tek güzel bir söz, bazen bir bakış... bunların hepsi benim için çok değerli ve güzel hediyeler.

0

hediye almayı çok sevdiğim için hiç farketmez. her hediye beni mutlu eder. hatırlanmak güzel.

0

sevdiğim insanın ,gözlerinin içi gülmesi benim için en büyük hediyedir , bu beni çok mutlu eder.

1

insanı rencide etmeyecek ve küçük düşürmeyecek, alay edilmeyecek hediyeler; içten ve samimi alinan her hediye beni mutlu kilar. maddi degerinin hicbir önemiyok benim icin

1

oyuncaklar beni çok mutlu ediyor yani ne olursa olsun bana gelen hediye bir oyuncaksa bu beni çok mutlu ediyor.oyuncak dışında jelibon ,kahve aburcubur bu tür şeyler beni daha çok mutlu ediyor.şimdi çoğunuz ne kadar çocuk ruhlu diyeceksiniz ama çok mutlu oluyorum gerçekten biri bana jelibon alırsa aa ne basit şey demek yerine beni iyi tanıyor ki jelibon sevdiğimi biliyor derim ve çok mutlu olurum .

1

düşünülmüş ya da bir şekilde emek verilmiş şeyler beni çok mutlu eder. basmakalıp, sıradan şeyler etkilemiyor beni. çok pahalı birtakı yerine beni tanıyıp anladığını hissettiren, benim için seçildiğini anlayabileceğim bir kitap daha kıymetlidir mesela...

0

beni mutlu eden hediye hemde çok büyük hediye rabbimin bana verdiği hediye oda oğlumu kucağıma aldığım gün çok mutlu oldum . o acıyı biranda unuttum yani insan annelik duygusunu yaşayınca ona en güzel hediye evlat oluyor rabbim inşallah olmayanlara nasip etsin. ;) herkes inşallah annelik duygusu yaşasın.

2

içten bir sarılma kadar güzel bir hediye yok benim için.