0

mesala düşünün, bir aynaya geçin bakalım
mutluluk sizin için ne ifade ediyor bakalım
içinizden hemen geliyordu sözcükler;
benim için mutluluk satırlara sıgdiramazsın
mutluluk yanı başındaki sevdiğin insan yanında olmak
onun bir mutlugunu gördüğün an gülümsüyorsun.
yada küçük bir sürprizler bir insan güler yeterki içindeki çocuk sevgisi solmasın.

1

beni en çok mutlu eden 10 şey şunlardır,
ailem
sevgilim
adana kebabı
uyumak hatta çok uyumak
fıstıklı kadayıf
kitap okumak
sevdiğim insanlarla vakit geçirmek
çiğ börek
mantı ve içki köfte
para kazanmak
kısaca özetleyecek olursak eğer ailem ve hayatındaki insandan sonra beni en çok mutlu eden şey güzel yemekler yemektir. yemek yemek gerçekten en sevdiğim şeyler arasında ve güzel bir yemek yediğim zaman inanın çok mutlu oluyorum bana büyük bir haz veriyor. bana güzel bir adana kebabının verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var maalesef beni mutlu etmek hiç de zor değil aslında. bir kişi beni mutlu etmek istiyorsan adana kebabı gibi olmalı. :)

0

beni mutlu eden şeyler açıkçası parayla satın alabildiğim şeylerdir. mesela kaliteli bir yemek yemek beni çok mutlu eder, ailenle güzel vakit geçirmek beni çok mutlu eder arkadaşlarımla çok vakit geçirmek beni mutlu eder, derslerimin ve işlerimin yolunda gitmesi beni çok mutlu eder. bunun dışında kumar oynamak beni çok mutlu eder. kumar oynarken kazanmak beni mutlu ediyor. artık kaybetmeye tahammülüm kalmadığı için kazanmak her şekilde mutlu ediyor beni. insanlık iç güdüsüne göre bence herkes kazanınca mutlu olur. kaybedince mutsuz olan insan kazanınca kesinlikle mutlu olur. insanlık iç güdüsüne göre bu normal olan şeydir. kaybedince mağlup olup olunca insanlar hüzünlenir. kazanınca kibirlenip mutlu olur. ben bunu kesinlikle kabul ederim insanlık doğası bunun gereğidir. bunun yanında beni mutlu eden şeyler arasında sevgilimle bol bol vakit geçirmek var. mesela birlikte bir parkta yürümek yada ne bileyim bir sinema filmine gitmek birlikte bir cafede oturup hoş sohbet etmek bu tür şeyler beni uçsuz bucaksız bir mutluluğa sürükler

0

ibadet
eşim
kızım
annem
babaannem
çikolata
sobiyet
baklava
kestane şekeri

0

beni mutlu eden on tane şey yok malesef. ailemin yanında mutluyum ,eşimin ,oğlumun yanında mutluyum. yani insanlar hep mutluluk rolü yaparlar ,mutluymus gibi davranırlar. onun için ön seçeneğimiz yok yani benim yok şahsen. sadece bu hayatta beni en çok mutlu eden benim oğlum ,herşeyim ,canım ,kanım yani o mutlu olunca bende mutlu oluyorum. evlat başkadır.