0

rüyamda 5.kattan düşüğ hem ölüp hemde olayın içinde olmak en garip rüyalarım arasında .

0

ben pek hatırlamıyorum rüyalarımı. ama yıllar önce rengarenk, değişik renk ve büyüklerde balıkla uçuyordu bana doğru rüyamda.

0

gördüğüm en garip rüya değil de en korkunç ve beni etkisi altına alan bir rüya gördüm.öbür dünyayı gördüm gerçekten çok korkunçtu çok tuhaf bir yerdeydim ve bir köprünün üstünden geçiyordum altımda kızgın ateşler vardı eğer iyi insansam o köprüden geçebilecektim ama kötü bir insansam köprü ikiye ayrılıyordu ve kötü olan insanlar o ateşin içine giriyordu.uyandığım da fazlaca etkisinde kalmıştım hatta bu etki iki gün sürmüştü.

0

buraya anlatsam mi bilemiyorum en garip en korkunç rüyayı öğrenci evindeyken görmüştüm ve rüya ile gerçek arasında gidip geldiğim anlar yaşadım. çok korkunçtu gerçekten ve uyandığımda kendi yatağım da dik yatarken yan dönmüş bir şekilde kalktım. rüyamda!? bazen hala rüya olmadığını düşünüyorum, görünmez bir el üstümde geziyor gibi oldu sonrası kötü zaten hiç bir şey görmüyorsun ama üzerinde seni tutan çeken üstüne abanan biri var sanki resmen görünmez bir şey tecavüz etmeye kalkıyor. ne kadar sürdü bilmiyorum o debelenme süresi sonrasında kendime geldim dua edip uyumaya çalıştım uyumuşum bir süre sonra. sonrasında camım da demire asılmış bir maymun gördüm gözlerini dikmiş bana bakıyor ve pis pis konuşuyordu aynı zamanda odamın balkon kapısının içinden iki tane değişik renkli kocaman sülük girdi. yine korku içinde uyandım. aklıma hiç rüya tabirlerine bakmak gelmedi sonrasında ise evimiz de bir hırsızlık olayı yaşandı arkadaş bildiğimiz insanlar tarafından yapıldı bu olay ve ben rüyam yine aklıma geldiği bir gün rüya tabirlerine baktım ve açıklama da güvendiğiniz birileri tarafından bir hırsızlık yaşayacaksınız yazıyordu. şok oldum. resmen korkunç bir haberci rüyaymış.

0

küçüklüğümde bir rüya görmüştüm.bir cadı bizim eve geliyordu ve beni alıp zorla götürüyordu ve kazana atmaya çalışıyordu ne garip ki :) daha sonra o kadar korkmuşum ki galiba sabah uyandığımda karabasan gelmişti bana uyanıcam gözlerimi açmak istiyorum bir ağırlık var geri kapanıyor sürekli bizimkilere seslenmek istedim sesim kısılmış seslenemiyorum elimi kaldırıcam kaldıramadım o kadar korkunçtu ki aklımdan hiç gitmiyor o gün . :) allah bir daha yaşatmasın o günü ya

1

öğrencilik yıllarında gördüğüm bir rüyayı hala hiç unutamıyorum. o rüyada gökyüzü ikiyi katlanmış ve ben ikinci katından aşağı insanlara bakıyorum. aşağı da savaş var. askerler birbirini öldürüyor. birden gökyüzü parçlandı ve yeryüzün ateşli eşyalar, lavlar yağmaya başladı.

0

gördüğüm en garip rüya; 15 yaşlarında iken sokakta şeytanla kavga edip onu kevgire çevirmemdi. garip.. ama oyle oldu

0

benim rüyalarımin nedense hepsi garip :) değişik değişik insanlar görüyorum tanimadigim bazende ne rüya gördüğünü sabah olunca hatırlamıyirum elli kere kendime sorarım ya ben ne görmüştüm . eşime anlatım sabah derdi. ama bı bakışım unutmuşum :)

1

yıllar evvel görmüştüm.. kabe'ye gitmiştim.. o zamanlar inanan bir insandım ama yine de asla kabeye hac vazifesine falan gitmem diyen de biriydim..sonra 7-8 yıldır dine de inanmadığımdan bu rüya aklımın bir kenarında durmuş demek sorunuzu görünce bunu yazmak sitedim.