0

ucuz fiyat veren yemek sirketleriyle anlasiyorlar sonra boyle dueumlar ortaya cikiyor. o yemek sirketleri o malzemeleri nasil aliyorlar acaba. tarihi gecmis ya da grcrcrk olan urunleri toptan daha ucuza alabiliyorlar

0

ben sağlık meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim bu durum beni çok etkilemedi şimdilik çünkü ben staja 2. dönem cikicam ama 2. dönem belki etkileyebilir ama bence saçma birşey haksızlık ben ve yasitlarim cok şanssısız ne olsa hep bizim okuduğumuz yıla denk geliyor ilkokuldan beri bu böyle ben sağlıkçı olmayı düşünmüyorum bu arada basketbolcu olcam.

0

öğrenciler nerede yemek yiyecekler şimdi . kötü bir durum olmuş ancak sağlıklıdır hastane yemekleri her zaman hijyen önemlidir hastanede bu yüzden sağlıksız olduğunu düşünmüyorum ancak öğrencilerin verdikleri tepkiler ya da istekler doğrultusunda yapılmış bir hareket olabilir muhtemelen makul düzeyde bir açıklaması vardır diye düşünüyorum .

1

öğrenciler böyle bir yola başvurmuşlar ise yemeklerin gerçekten çok kötü ve sağlıksız olduğu yönünde şüpheler artar. ama kesin olan nedir tam olarak bilinmiyor.

1

meclisde yedikleri yemekleri kaldırsalar daha mantıklı olmazmıy dı.

0

ulkemizde ki ekonomik krizden dolayi olan birsey oldugu kesindir.