0

bende hiç duymamıştım böyle bir şey fakat sanmıyorum saçma yani pazar gününün ne özelliği var ki daha fazla kazandırsın . bence eskiden daha iyiydi bana sanki kazançlar da azalma var gibi geliyor yada ben bir süredir giremedim belki ondan öyle geliyor. eskiden daha çabuk oluyordu sanki kazançlar mı düştü acaba anlamadım çok gıdım gıdım ilerliyor gerçekten uğraşmak gerekiyor. of keşke işimiz gücümüz olsa bu işsizlik başa bela tümden.

1

daha çok zamanın olduğu için tabikide daha çok kazandırır.

0

öyle miymiş. bilmiyorum yani hiç fark etmedim ama gerçekten çok yavaş ilerliyor ya bir türlü 25 tl'ye ulaşamadım. pazar sabahları daha mı çok bilmiyorum ama gerçekten uzun cevaplar verdiğimizde çok artıyor ..

0

oyle hic raslamadam yaaaa bence ayni yaaaa

0

hayır canım öyle şeymi olur ya sadece pazar günlerinin fazla olduğu büyük kazanç yani ben duymadım daha önce böyle bir şey ve doğru olduğuna da inanmıyorum .öyle olsa sabahtandır bir sürü soru cevapladım şimdiye kadar benim kazancım herhalde 5,6 katına çıkardı.

0

soruda lâtife gizli arkadaşlar :)
az biraz latifeli bir soru.
iyi kazançlar.

0

evet pazar sabahları en iyisi milletin sesi bile çıkmıyor vallaha.

0

bence hayır. bir değişiklik göremedim. aynı sanki. ama bazen çok kazandırdığı durumlar oluyor. takip etmek gerekiyor. kazançlar 2 katı olabiliyor.

0

pazar sabahları kazanıyormuş diyecektim:) yanlış oldu arkadaslar.

0

kandirma mi ne kandirmasi. ben oyle birsey bilmem

0

yoo beni hiç de kandirmiyor ben pazarı çok severim uyuyrm hep tabi şimdi hiç bir şekilde uyuyamıyorum oda ayrı bı konu zaten beni kandirmiyor abi :) beni bence pazartesi kandırıyor :)

0

pazar sabahı sanki derrler yokmuş gibi hayatta iç bir ideal yokmuş gibi geliyor ama değil evet doğru pazar insanları kandırıyor