1

türk sporu nasıl gelişir?

malum futbol için en fazla maddi kaynak ayrılıyor ancak milli takım ve kulüpler avrupa'da dökülüyor.

4 cevap
0

türk sporu bir kere hep yabancı oyuncular almayarak bile gelişebilir diye düşünüyorum çünkü futbol takımlarımız hep yabancı oyuncular daha kaliteli oyuncular olduğu için onları tercih ediyor. ancak bana göre biraz altyapıya önem verseler, altyapıdan çok önemli yıldızlar çıkabilir örneğin trabzonspor sadece bir sene altyapıya önem verdi. ve çıkardığı iki oyuncu şu an ilk 11'in vazgeçilmez oyuncularından'dır. özellikle altınordu futbol kulübü altyapıya çok önem veriyor. ve çıkardığı oyuncular çok kaliteli oyuncular oluyor.4 büyükler de böyle dönem verirse bana göre türkiye ligi gelişir.

0

türk spor'u alt yapıyı düşünmeyip yatırım yapmadıkça bir ilerleme katedemez.alt yapıdan oyuncu çıkaran tek kulubumüz altınorduspor'dur. dört büyükler biraz alt yapıya önem verse bence milli takım içinde çok iyi olacağını düşünüyorum.

0

kesinlikle saçma sapan protein tozlarıyla değil sabırla çalışarak gelişen türk sporcularıyla

1

türk sporunun alt yapısı gerçekten kötü ve değer verimiyor bu yüzden pek fazla gelişme beklemek olmaz avrupa da böyle alt yapılara destek verildiği sürece adamlardan her türlü yetenkli oyuncu çıkar yani.