0

bir gün yurtta arkadaşım yanıma geldi. telefonda kayıtlı olan arkadaşına aradığını ve telefona başka birisinin çıktığını söyledi ama aradığı kişi aynı oda arkadaşı ve aynı odadalar. ve arayan kişi arkadaşıma şu an bir parkta oturduğunu ve önünden insan kafalı bir köpek geçtiğini söylüyordu. arkadaşım ağlayarak yanıma geldi ve bana olanları anlattı numarayı ben de kontrol ettim ve arkadaşımızın numarasıydı ama arkadaşımız yanımızdaydı. ve o gün bütün arkadaşlar toplandık bunun nasıl olabileceğini anlamaya çalıştık ama bunun mantıklı bir açıklaması yoktu. daha sonra aynı numara geç saatlerde arkadaşıma tekrar aradı ve kapattığında numaranın sadece bir rakamı değişmişti. ve numarayı daha önce kaç kişi kontrol ettiğimiz halde numara arkadaşımızın numarasıyla aynıydı. ve biz yurtta çok korktuk günlerce uyuyamadık bu olayı atlatmaya çalıştık ama bu olaya mantıklı bir açıklama da bulamadık. evet işte başımdan geçen en ilginç olay bu oldu.

0

çayda yüzerken çay kenarında çıktım ve uyuya kalmışım ve üstümden yılan geçti ve çok korktum

0

bir gün misafirlik için amcamlaea gitmistik. daha çok küçüktüm tabi 8-9 yaşlarında falanım. amcam bi köpek almıs cins köpek ama hangi cins hatırlamıyorum. köpegi seviyordum çok uysal bir köpekti. ortada hiç bir sey yokken bir anda bana saldırmaya basladı. fakat böyle bir saldırma yok sanki düşmanı gibi gördü beni. köpegin elinden alana kadar ne ugrastılar. sonra hastaneye gidip kuduz asisi olmuştum. çocukken yaşadıgım için etkisinde kaldım. hala unutamıyorum. yaşadıgım en ilginç olay buydu diye düşünüyorum suanda.

0

hayatta beni şaşırtacak çok ilginç bir olay yaşamadım. güzel bir şaşkınlık isterdim hayatıma renk katması açısından ama herhalde kimse o kadar da şaşırtmak için zaman harcamayı gerek duymuyor demek ki.

0

sanırsam ilkokul öğretmenimin aradan on sene geçmesine rağmen geçen sene doğum günümü kutlamasıdır.

0

bunu burda anlatırsam ortalık çok pis karışır birader hayırdır