0

lisede yaptığım sonra pişman olduğum bir anımı anlatmak istiyorum size. gençler ergenlikte ne yaparsan yapın hocanızı üzmeyin. dil anlatım hocamız vardı bir tane. saf bir hocaydı.iyi bir kadındı. ama dediğim gibi biraz saftı. neyse daha sonra bu hocaya bir şaka yapmak istemiştim. sınıfta biraz bu işlerle uğraşan kişi bendim. hoca geldiği zaman sırayı tahtanın tersi yönüne taşıyıp sırtımı hocaya döndüm. hoca önce 15 dakika fark etmedi. yanımda biri varmış gibi rol yaptım. şizofren bir öğrenci oynadım. çok ayıp bir şey biliyorum ama iyi oyuncu olduğum için maalesef yaptım bunu. biraz da gırgır olsun istedim. neyse daha sonra hoca ne olduğunu henüz anlamadı. oğlum napıyorsun diye sordu. ben de yanımda kimse olmamasına rağmen birisi varmış gibi hocam arkadaşımla ders dinliyorum dedim. hoca hala anlam veremedi. arkadaşlar benim hasta olduğumu, babamın annemin olmadığı gibi saçma sapan şeyler söyledi. hoca ağlayarak yanıma geldi. ah hocam ah. affedin. neyse daha sonra oğlum seni tedavi ettirecek korkma sakın dedi. en son ailemi çağırdılar okula. harbi harbi şizofren sandılar. anlattım durumu bizimkiler zor anladı mevzuyu zaten. korktu anam da hocam da. affedin

0

lise son sınıf öğrencisiydim parasızdım, arkadaşlarımda da para yoktu.eve yürüyerek gidecektim artık derken, arkadaşım bir teklifte bulundu.okulun arka bahçesinde ki hurdaları alıp satalım dedi ve bu sorun da çözülür dedi.ilk başta gözüm yemedi ama mecburdum, kabul ettim.toplamda benimle birlikte dört kişi bu işe elimizi attık, çantama bulduğumuz ne kadar hurda varsa sığdırdık.belli bir miktara sattık, yaptığımız doğru değildi ama başka bir seçimimizde yoktu.lise'de çok anılarım oldu ama en çok da bunu unutamıyorum.

1

üniversite'de ilk sınıfım ilk kurum yabancı dil sınıfı çok sevdiğimiz ve kaliteli bir hocamız vardı sınıf desen 20 kişi var yok çok düzgün dersleri harika ilgili bir çocuk bizim hocayı kur bittikten sonra dolandırmış yaşadığım en ilginç olay buydu. tabi sonunu merak edenler için evet okuldan uzaklaştırma yada kayıdı silindi bilmiyorum okulda olmadığını biliyorum sadece ve hoca parasını alamadı iddia'yla ilgili 20bin tl verin 5 katını kazanıcaz gibi bir şey tam net net bilmiyorum duyumlarımla bu kadar oluyor .