0

bebeklerde pişik gerçekten önemli bir rahatsızlıktır.çocuk illaki ne kadar özen gösterilirse gösterilsin kişi oluşması maalesef engel olmuyor. genellikle kızarıklar ve kabarıklıklar oluşturuyor bebekte bazen çok fazla olabiliyor bu pişik ve çocuğu gerçekten çok acı veriyor.o yüzden eğer ki bebeklerde pişik varsa bazı yöntemler uygulanabilir hatta doktorunuza başvurarak gerçekten orada ne zaman bir yardım alabilirsiniz diye düşünüyorum. öncelikle eğer ki bezinin iyi bir şekilde onu rahat edecek bir şekilde bağlamıyor sanız çocukta pişik oluşması maalesef ki kaçınılmaz oluyor. o yüzden ilk önce altındaki bezini iyi bir şekilde temiz olması gerekir ve sıklıkla alt bezi değiştirilmelidir. yoksa gerçekten çocuğun pişik olması genellikle daha fazla olur ve kabarcıklar oluşturmaya başlar kıpkırmızı olur.o yüzden çok dikkat edilmelidir özellikle alt bezi sıklıkla değiştirilmeli mi genellikle havalandırılması gerçekten çok iyidir. çocuk en azından çok rahatlar ve pişik oluşmasını engelleyecidir.bazı kadınlar görüyorum da çok aşırı bir şekilde birisini sık bir şekilde bağlıyorlar aslında sık bir şekilde bağlamamak gerekir çocuğun bezini birazcık en azından hafif ara bırakılması gerekir yoksa gerçekten de pişik çok fazla meydana gelir. özellikle de annem eskiden çok yaparmış bizlere birisi sık sık yıkanmış ılık suyla her değiştirdiğimizde.o bölgeyi iyi bir şekilde ılık bir suyla yıkanmalıdır hiçbir şekilde ıslak mendille silinmemelidir çünkü içinde alkol olduğu için gerçekten çocuğun o bölgesinde çok zarar verebilir.eğer ki çocuğunuzun bizi değiştirdikten sonra dışkı ve idrar var ise gerçekten o bölge iyi bir şekilde temizlenmelidir yoksa gerçekten pişik oluşmasına ve o bölgenin çok aşırı bir şekilde kızarmasını çocuğun rahatsız olmasından gerçekten yol açar. o yüzden dışkı ve idrarını iyi bir şekilde temizlenmelidir anneler pişik oluşmaması için. eskiden genellikle anneler alt bezini kumaşlı kıyafetlerden yapıyorlarmış kumaşlı bizlerden yapıyorlarmış eğer ki hala daha kullanan insanlar var tabii ki de eğer ki kullanılıyorsa böyle onları en azından kaynatılarak iyi bir şekilde yıkanmalıdır sabun ile en azından.pişik genellikle çocuğun hareket etmesi gerçekten önemlidir iyi bir hareket ediyorsun sürekli sürtünme olmuyorsa gerçekten çok sağlıklı olur bebek en azından pişik oluşmasını engelleyici olabilir. genel anlamda benim bildiklerim ve annene sorduklarım bunlar.bebeğin pişik oluşmasını genellikle bunları yapılırsa gerçekten önleyici olur eğer ki pişik sürekli var ise hiçbir şekilde geçmiyorsa o zaman bir doktora başvurulması gerçekten ihtiyaç vardır.

0

genel olarak bütün çocuklar pişik olur evet bu durumu önlemek için kesinlikle kaliteli bebek bezleri kullanmalıyız .bunun yanında bebek pudraları ve pişik kremlerini öneririm ben size pişik olmasını istemiyorsanız bebek bezini ara ara açıp bebeğim poposunu havalandırmanız gerekiyor uzun süre bağlı kalırsa bu pişik olmasını sağlar bu yüzden bebek ne olursa olsun altını kirletsin veya kirletmesin havalandırmak gerekiyor.

0

bebeklerin sıkça altı değiştirilirse, su ile yıkanırsa, pudra ve krem kullanılırsa pişik sorunu ortadan kalkar.

0

bebeklerin altı sık aralıklarla bezini değiştirmek gerekir. eğer buna rağmen pişik olduysa pişik kremi sürerek tedavi etmeye çalışmalıyız. bir de annenin asitli yiyecekler yememesi gerekir.

0

sabit bir bez markası kulanılmalı her gün başka marka kulanırsan pişik olur

0

bebek pişik kremleri var ama ben onlara para en fazla iki üç kere vermisimdir. sonrada birdahada vermedim en güzel pişik önleyici zeytinyağı çok iyi geliyor orjinal zeytinyağı ama gerçekten sabah baktığında pişik gitmiş yani zeytinyağı her derde deva gerçektende .

0

bebeklerde pişik önleyici kremler ile önlenebilir.daha çok temiz tutup su ile bol yıkayarak bu önlem alınmış olur.bebekler hassas olduğu nedeni ile hastalanabilir.cildi tahriş olabilir.nivea pişik kremi piyasadaki en iyi pişik kremi olduğunu söylüyorlar.

0

sık sik altı değiştirilmeli. sudocrem kullanılabilir.

0

bebeklerde pişik için nemlendirici krem vardır.ayrıca pudra iyi gelir.

0

düzenli altı alınır temizliği sabunlu su ile yapılır ve pişik kremi ile nemlendirilirse pişik olmaz.