0

benim en sevdiğim müzik türü "türk halk müziği"dir. günümüdeki o sıradan müziklere bakıp daha sonra da türk halk müziğine baktığımız zaman türk halk müziğinin ne kadar güzide, ne kadar güzel, ne kadar mükemmel bir müzik türü olduğunu görürüz. çünkü türk halk müziği oldukça candan bir müziktir. bunun nedeni ise yaşanmışlıklar aktarılmıştır. insanların çektiği acılar, ayrılıklar, yoksulluk, aşk, aşk acısı gibi konular türk halk müziğinin temelini oluşturmaktadır. insanlar çektiklerini türkülerle anlatmışlardır. bunları da türkülere bütün içtenlikleri ile yansıtmışlardır.

0

türkçe rap dinliyorum arada bir de türküleri dinlerim

0

kesinlikle türkçe rap.
müzik listem rap ile dolu ve rapten başka dinlediğim müzik türleri yoktur hem bilgi sahibi hem de kelime türetmemde de yardımcı oluyor yani nasıl desem hem nefes almadan battle yapabilirsin kendi kendine sözler yazıp okuyabilirsiniz ki bu çok kolay kafiyelerle birlikte kendi düşüncelerinizi kullanmak daha faydalı türkçe rap hayattır.

0

rap müzik dinlemeyi daha cok seviyorum ben hem kelime hazinem gelişiyor ve söz yazmamda yardımcı oluyor buda benim icin iyi oluyor bende rap müzik yazıp söyledigim icin bilgi sahibi oluyorum ve bir şeyler ögreniyorum.

0

genelde pop türünde müzik dinlemekten hoşlanıyorum. herhangi bir dil olabilir ama genelde ingilizce dinlemeyi severim şarkıda bahsedilen şeyleri anlamak hoşuma gidiyor. türkçe kaliteli pop müziklerini de dinlerim özellikle eskilerden tarkan yalın gibi

0

pop ve rock müziğin kalitelisini severim.

0

kulağa hoş gelen her türlü müziği severim ancak en çok sevdiğin müzik türü pop müzikler ve türkçe rap hiphop müzikleri diyebilirim bence altyapısıyla ve güzel şarkı sözleri yazıldığı zaman güzel şarkılar ortaya çıkabiliyor ve birçok dinleyiciye ulaşıyor zaten ülkemizde de en çok pop müzik ve yeni yeni ortaya çıkmaya başlayan türkçe rap en çok dinlenen şarkılar arasındadır arabesk daha çok eski dönemlerde kalmıştır ancak arabesk dindeki yeri çok ayrıdır birçok insan için diye düşünüyorum.

1

kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim. ama genelde müzik seçimlerim türkü olur. yöresel türküleri dinlemeyi merakla dinlerim. hikâyelerini dahi araştırırım.

0

her tür müzikten hoşlanırım. ama tabii ki slow ve pop şarkılardan daha çok hoşlanıyorum ve daha çok seviyorum duygusal olması benim için daha önemli hareketli şarkıları pek sevmiyorum ama arada bir dinliyorum yine de. türkiye'de de çok severim sesim de güzeldir okuldayken söyletirler bu hocalar bana türkiye'de çok severim yani ama her türlü türküleri değil mesela böyle çok yanık olmayacak ve çok türkü gibi olmayacak o zaman dinlerim.

0

daha çok slow tarzda, hafif müzikler hoşuma gidiyor. kitap okurken dahi hafif tonda keman taksimleri, piyano ve bunlarla beraber karma halde celloyu da içine alan enstrumental müzikler dinlemeyi tercih ediyorum.

0

kulağıma hoş gelen bana hitap eden her müziği dinlerim. bir de ruh hali çok önemli müzik konusunda. üzgünsem melankoli mutluysam pop rock her tur dinliyor insan. bir tek aşırı rok olayını beyenmiyorum metal rock dedikleri şey heralde. çok agir ve bayiltan bir ses kulağa güzel gelmiyor.