0

ortaokulda melodika ile başladım. ortaokulun yarısında okul değiştirdiğim için blok flütle devam ettim. ardından liseyi güzel sanatlar olarak okudum ve müzik alan dersim olmuştu bir çok farklı enstrüman vardı ama herkesin vücut yapısına göre çalabileceği enstrümanlar farklı olduğundan orada kemanla devam ettim ekstra piyanoda çalıyorduk

0

o zamanlar imkanlar kısıtlı olduğu için hocamız bize flüt çaldırırdı.

0

ilkokulun vazgeçilmez müzik aleti flüt zorla öğrettiler bize

0

muzik dersinde ozaman ben fulut caliyordum ozman tabiki idare ederdi performansim suan ise gitar caliyorum.

0

müzik derslerinde biz pek birşey calmadik yaşım büyük oldugiuo için bizim zamanımızda çalgı yoktu müzik aletleri,ama kızlarım gülüyor ve melodika çalıyordu.

0

müzik derslerinde biraz daha ilgi gösterdiğimi söyleyebilirim. özellikle lise çağlarından beri bir merakım var ve onun her zaman çalmaya çalışanlardan biriyim o da tabii ki gitar olduğunu görüyorum. çünkü insanın merakta olduğu şeyleri daha çabuk öğrenebildiği için benim de sana karşı çok hassas olduğumu çevremdeki arkadaşlarım bilir. fakat bu zamanıma kadar olabildiğince öğrenmeye çalıştım ve biraz olsun bazı parçaları çalabiliyorum. aslında hepsini öğrenmek ve bütün şarkıları baştan sona kadar çalabilmek çok güzel bir şey. fakat vakit ayır ama ince bazen aksamalar yaşıyorum ve kurslara gidemiyorum. bu yüzden biraz olsun gitar öğrenmenin zor olduğunu söylemek isterim sizlere. lise çağlarında da okulda müzik öğretmenindem dersler alıyordum.

0

ilkokulda blok flüt çalardı herkes bir de hocamızın mandolini vardı arada onu da çalmamız için öğretirdi. sonra ortaokulda müzik korosundaydım ve piyanoyu öğrendim gitar çalmaya başladım. şimdilerde ise keman gıygıylıyorum. bebişden önce daha çok vaktim oluyordu ama şimdi pek vakit bulamıyorum komşularım bir ohhh çekmişlerdir bebiş oldu olalı :)

0

filut ve melodika calardim.baska ne calalim.:)