0

bu zamanda zaten mantık evliliği pek kalmadı herkes tanışıyor sevgili oluyor baya zaman geçtikten sonra evleniyor

0

bu cevap çoğuna göre değişecek eminim .ben aşk evliliği yapmak isterim mantık evliliği yapıp da yani bir adamı sadece parası evi için evlenirsek evmiyorsan eğer o evliliğin ben huzurlu geçeceğini inanmıyorum gerçekten ama bazıları da aşık olup da adamın hiçbir şeyi yok parasız pulsuz aşk karın doyurmuyor diyebilir yani hem seveceksin hem karşıdaki biraz kendimi geç indirebilecek yani evimi geç indirebilecek biri olmalı zaten öyle insanları bulma öyle insanları sevmeliyiz bence ama sadece bir insanda parazit olduğu için sevilmez evlenilmez yani.

0

bence aşk evliliği daha iyidir mantık evliliği sonu belli olmayan bir evliliktir

1

tabikide aşk evliliğini tercih ederim.çünkü sevdiğim insanla evlenmek daha güzel olur.

0

ben mantik evliliğine karşiyim arkadaş. mantik evliliklerinde biki insan birbirini sevmediği halde bir çikar ilişkisi için evleniyorlar. ya bir miras kalmiştir yada çokça dişari ülkelerden çalişmak için gelen insanlarin türkiye de kalabilmek için yapilan evliliklerdir. ne sohbet var ne sevgi.

0

aşk evliliğini tercih ettim aşk gelince mantik gidiyor

0

ben aşk evliliğini mantık çerçevesinde tercih ederim daha mantıklı ve sevmediğiniz biriyle beraber olmak gerçekten çok kötü bir durum olabilir. buna dayanamaz insan .