0

parmağınla tırnağının arasında bulunacak şekilde ufak bir pamuk yerleştirirsen geçer hemen acı hissetmezsin bir süre sonra da geçer gider eğer yapışmış ise ameliyat olmam gerekebilir bu durumda da hekime başvurman gerekiyor . sağlık daha önemli her şeyden

0

tırnak batmaması için giyilen ayakkabılar çok önemlidir diğer bir ayrıntı ise tırnak kesim biçiminden kaynaklanan faktörler.

0

ilk yapacağın işlem mutlaka doktora gitmek olacaktır. sana vereceği kremleri kullanman yeterli olacaktır. ayrıca sorun olan ayak parmaklarına dikkat edilmelidir. hijye açısından çok dikkat edilmelidir.

1

ben tırnak batması yüzünden tam 2 yıldır hiç futbol oynuyamadım.sürekli topa vurunca felan canım çok acıyordu.bundan dolayı doktora gitmiştim doktorda işte bir şeyler vermişti her gün ayağını yıkamalsın verdiği kremleri sürmelisin felan demişti.ben hepsinide uygulamıştım.fakat ginede geçmemişti.en sonundada gittiğimde mecburen tırnağımın ve yandaki etlerin gitmesi için küçük bir ameliyat yapıcağımızı söyledi.mecburen öyle yaptık şu anda normal tırnağım fakat çok kötü bir olay bu.