0

kendisinin ismine çocukluğundan beri duymaktayım ve başarılarını bilmek deyim. çok başarılı bir teknik direktör dur.galatasaray oldukça başarılı bir takım haline getirmiştir ekip ruhunu benimsemiştir.

1

türkiye'nin en iyi teknik direktörü'dür,o bir imparator.

0

fatih terim adanada doğmuş ve futbol hayatına, doğduğu şehir olan adanada başlamıştır. sonraları galatasaray’a transfer olmuştur, mevkisi defanstır. galatasaray da jübilesini yapmıştır. futbolculuk hayatını bitirdikten sonra 1987 yılında ankaragücü takımında teknik direktör yardımcı olarak başlamıştır, iki sene orda teknik ekipte bulunduktan sonra 1989 yılının sonunda göztepe takımın teknik direktörlüğünü yapmıştır. bu takımları çalıştırdıktan sonra türkiye futbol federasyonu, fatih terim türkiye milli takımın u21 takımını çalıştırmıştır. türkiye milli takımı ve türkiye milli takımı alt yapısını 6 sene çalıştırdıktan sonra futbolu bıraktığı takımı olan galatasaray takımının başına geçmiştir. 1996 da galatasaray da başlayan fatih terim 4 sene boyunca takımın başında kalıp 2000 sezonunda uefa kupası ve süper kupanın baş mimarlarından birisi olmuştur. kupalaro aldıktan sonra italyan ekibi fiorentina takımından teklif gelince o takımın başına geçmiştir, orda bir sezon takımı çalıştırıp, 2001 yılında yine italyan ekibi olan milan takımının teknik patronu olmuştur, orada sadece 4 aylık bir teknik direktörlük yapan fatih terim ardından yuvasına geri dönüp galatasaray’ın teknik direktörü olmuştur. burda 2002 ile 2004 arasında teknik direktörlük yapan fatih terim, bir sonraki sene türkiye milli takım’ın başına geçmiştir, burda 2009 sezonuna kadar teknik patronluk yapan terim. 2011 yılında ünal aysal’ın başkan, fatih terimi yeniden galatasaray’a getirip 3 sene üst üste şampiyon olmuştur. 2013 senesinin sonlarında ünal aysal ile anlaşamayan fatih terim takımdan ayrılmıştır, takımdan ayrıldıktan sonra türkiye milli takım’ın başına geçmiştir. geçen sene 17. haftadan itibaren, bu zamana kadar galatasaray’ın teknik patronudur.

0

galatasaray demek fatih terim demektir çünkü fatih terim bu takıma futbolculuk yıllarından tutun bu zama kadar her türlü destek verdiğini görüyoruz fatih terim taraftarın çok desteğini almış bir teknik adam olarak karşıma geldi ve şuanda ligte gayet iyi yönetiyor gerçekten beğendiğim bir teknik adam olarak karşımıza çıkıyor.