0

bence galatasaray ile ten uyumu en iyi olan insan kendisidir.

0

galatastay icin bence faydali olacak en iyi hoca fatih terimdir gosterdigi puan durumuyla sergiledigi oyun konusunda tabiki galatasaray icin fatih terim derim yani kisacasi fatih terim esittir galatsaray
galatsaray esittir fatih terim

0

fatih terim galatasarayı basarıya ulstıracak tek isimdir fatih terimsiz bir galatasaray olamaz

0

ayrıca fatih terim'in galatasaray adına sonsuz bir kredisi vardır, son günlerde ki ozan kabak transferinde onun çok büyük payı var çünkü gencecik daha lise okuyan bir saf yeteneğe güvenerek onu avrupa vitrinine çıkararak aldığı bu risk de çok büyük bir başarı imzasına atmış oldu.ozan kabak gibi bir çok genci türk futboluna kazandıran da fatih terim'dir, örnek olarak vereceğim isimler gökhan güney,mustafa kapı, atalay babacan, yunus akgün, recep gül gibi son zamanlarda ki genç yetenek furyası bunlardır ve keşke diğer takımlarımız da fatih hoca gibi gençlere güvense arkalarında dursa,ufak yaptığı bir hata ile yedek kulübesine çekmese.futbol inanç, çalışma ve güven ile büyük bir sıçrayış yapar ama ülkemizde savrulan milyon eurolar her sene zarar ziyandan başka bişey değil, o paraları savrucaklarına altyapılara harcamalar yapsalar bugün türk futbolu neden yerinde sayıyor diyerekten tartışma konuları açmaya gerek yoktu.

0

fatih terim galatasaray için en uygun isimlerden biridir muhakkak, türk futbol tarihinin en şahşalı dönemlerinde fatih terim'in ufak dokunuşlarıyla büyük işler başardığını unutmamalıyız.türk futbolseverlerin peşinden sürüklediği 2000 yılında ki avrupa'nın iki numaralı olan uefa kupasını türkiye'ye getirerek sevinç gözyaşlarına boğmuştu, duygu yüklü başarıların hep inanarak yapabileceğinin göstergesi olarak bir numaralı örneğidir herkese fatih hoca.her zaman elinde ki malzeme ile çok iyi işler çıkaran fatih terim, galatasaraylılık kimliği ile özdeşleşen büyük bir şahsiyettir ülkemizde ve ülkemizde milli duyguları çok iyi hisseden bu memlekete bu topraklara aşık olan fatih hoca milli takımımızın en başarılı bir o kadar da en doğru olan ismidir.öyle milli takım teknik direktörlük görevine yabancı bir hoca getirirseniz sizin yaşadığınız o milli duyguların sevincini gözyaşını hiç bilmeden hareket ederek paralı sıradan bir amatör takım yönetir gibi geçip girmesi bizim milli takım başarısızlığın en büyük açık veren sebeplerindendir, lucescu hiddink löw gibi isimler verdiğim tabire en uygun örneklerdir.bu sezon görevinin başında olduğu galatasaray ile istenileni veremedi ligin ilk yarısında, şampiyonlar ligi'nde ilk iki sıraya giremedi yine de yoluna kupa 2'de devam edecek ama büyük maçların final havasını bir çok kez soluyan fatih terim adına tek bir avantaj var o da sezonun ikinci yarısında büyük takımlardan sadece fenerbahçe deplasmanına yolculuk yapacak olması büyük bir avantaj olarak görüyorum.eren derdiyok, serdar aziz, ozan kabak ve garry rodrigues'in satışıyla yeni bir kadro kurabilmeleri üstüne takım uyum süreci derken fatih terim taraftarlara ligin ikinci yarısının startıyla çok itici güç olacak şekilde büyük mesajlar verecek, bu takımı küllerinden yeniden ayağa kaldıracak c ve ben buna inanıyorum

0

ben bir fenerbahçeli olarak tabiki fatih terimi çok ama çok basarili buluyorum neden derseniz.öncelikle tabiki başarisi olmasa şuandada galatasarayin basinda olmazdi.ayrica uzun yillar takima hizmet vermiş vede sayisiz şampiyonluklar yaşatmiş bir deger fatih terim.ayrica ülkemize uefa kupasini getiren ilk türk takimi olarak gururlandirdi ülkemizi.bunuda başinda fatih terim gibi bir hoca varken yapti vede ozmanin kadrosu şuankı kadrodan milyonlarcakez iyi kadrosu vardi.böyle bir hocaya sahip oldugu icin çok şansli bir takim galatasaray.

0

fatih terim evet çok basarılı galatasaray içinde epey katkısı olmuştur uefa kupasını kazandirdi ülkemize galatasarayi 5-6 kere lig sampiyonu yaptı daha nasil faydali olabilir ancak ben kendisini pek sevmem bir fenerbahçeli olarak uyinede kendisine başarılar dilerim 10 maç ceza yedi umarım bu onun moralini bozup takimini etkilemez.

0

kesinlikle çok faydalı. ben fatih terim gittiği zaman üzülmüştüm. neden bilmiyorum ama galatasarayla fatih terimi bağlı olarak hissediyorum. öle ozlestirmişim.

0

fatih terim olmadan galatasaray’da disiplin olmuyor fatih terim çok otoretel bi hoca

0

terimsiz bir galatasaray şu kadroyla çoktan madara olmuştu

0

evet faydalı isim. fatih hoca ne bizden kopabilir, ne biz ondan kopabiliriz. hani derler ya iki elmanın yarısı gibiyiz, işte biz o gibiyiz. fatih hoca galatasaray'ın başındayken, takım çoşuyor, taraftar alev alıyor. fatih hoca yokken takımın başında takımdaki futbolcularda ne ruh kalıyor, ne oynama hırsı kalıyor, taraftar desen maçlara bile gitmiyor.