0

bol bol sarımsak sür derim ben.uyumadan öncede badem yağı ile masaj yap 1 aya kalmaz etkisini görürsün.

0

kardeşim ise yariyan hatta saç bile çıkaran sarımsağı döv yani ez :) ondan sonra içine zeytinyağı köy biraz da tuz ondan sonra akşam yatcagin zaman yüzüne sur iki haftada etkisini görürsün gerçekten . en iyisi bu yani

0

zamaninda arkadaslarim baska arkadaslarima sogan veya sarimsak sur derdi sanirim ise yariyor :)

0

her gün yatmadan bir kaç saat önce düzenli olarak tatlı badem yağı sürerseniz sakal ve bıyık bölgenizde bulunan kılların çabucak uzadığını ve ya çıktığını görürsünüz . bu tatlı badem yağının yanı sıra yılan yağı denilen zehirsiz olan bir madde daha var o da kökleri güçlendirmek için kullanıliyor bu iki yağı karisitirarak kullanabilirsiniz . her iki günde bir de yüzünüzdeki tüyleri jilet ile keserseniz sinek kaydı olacak şekilde bastırarak yüzünüzü kesmeden çok daha hızlı bir gelişim görebilirsiniz .yaklaşık olarak düzenli kullanan bir insan üç ya da dört ayda hormonal olarak farklılık gösterebiliyor " sakal çıkarma işlemini başarı ile tamamlamış olur çok güzel gür ve sağlıklı sakallara sahip olabilir .

0

badem yagi sürülebilir,sarimsak da faydali olur,jilet sürmek de cikmasini saglayabilir.

0

köse olupta sakal çıkmasından mi bahsediyorsun yoksa kökünden nasıl alırım diye mi? kökünden almak için ağda yapmak lazım, kokleri güçlendirmek için badem yağı.